Η Αντέλ διοργανώνει σούπερ μπάτσελορ πάρτι για την Τζένιφερ Λόρενς


Η Αντέλ φέρεται να σχεδιάζει ένα επικό μπάτσελορ πάρτι για τη φίλη της Τζένιφερ Λόρενς και σύμφωνα με το περιοδικό Cosmopolitan θα είναι πιο εντυπωσιακό ακόμα και από το Met Gala.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun η τραγουδίστρια έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο της ως διοργανώτρια του πάρτι και είναι αποφασισμένη αυτό να μείνει στην ιστορία του Χόλιγουντ.

«Η Αντέλ ήθελε να διοργανώσει ένα πάρτι για την Τζένιφερ και άρχισε να στέλνει προκλήσεις. Μέχρι στιγμής όλα γίνονται κάτω από αυστηρή μυστικότητα, αλλά οι καλεσμένοι έχουν λάβει τις προσκλήσεις τους», δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα μία πηγή.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο κατάλογος των προσκεκλημένων περιλαμβάνει πολλές διασημότητες μεταξύ των οποίων την Κρις Τζένερ και την Κιμ Καρντάσιαν!

Τον περασμένο Φεβρουάριο η ηθοποιός μαζί με τον σύντροφό της Cooke Maroney, που είναι διευθυντής σε γκαλερί τέχνης, γιόρτασε τη μεγάλη στιγμή σε κλαμπ της Ν. Υόρκης μαζί με την Αντέλ. Μόλις τον περασμένο μήνα σε δήλωση της η Λόρενς δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το αποτυχημένο μπάτσελορ πάρτι λέγοντας: «Ήθελα να κάνω ένα μπάτσελορ πάρτι και το αποφάσισα την τελευταία στιγμή. Δεν ήταν όμως κανένας διαθέσιμος ακριβώς γιατί τους ειδοποίησα τελευταία στιγμή».

Μάλιστα βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι έβαλε τα κλάματα όταν συνειδητοποίησε ότι ήθελε τόσο πολύ να κάνει ένα πετυχημένο πάρτι που αισθάνθηκε θλίψη για την αποτυχία του.

Πηγή : ogdoo.gr