Η Αγγελική Σπηλιοπούλου μίλησε στην Στέλλα Παπά για …. όσα δεν ξέραμε γι’ αυτήν


Το ότι την λένε Αγγελική δεν είναι τυχαίο μιας μοιάζει με άγγελο. Είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι ευγενικό και ρομαντικό .  Μιλά στο site  μας για την ζωή της στην Κύπρο , την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και πολλά άλλα. H Aγγελική Σπηλιωπούλου ανοίγει την καρδιά της στο music.net.cy και στην Στέλλα Παπά.

Αγγελική μου , από τον Οκτώβριο  σε βλέπουμε στη σειρά  του ΡΙΚ1  «Όσα δεν ξέρεις» .Θα  ήθελες λοιπόν να μας πεις «όσα δεν ξέραμε» για αυτή τη σειρά ;

Αρχικά , έγινε ένας πιλότος για αυτή τη σειρά. Τελικά καταλήξαμε στο Ρικ1 και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό. Το Ρικ1  είναι ένα πολύ προσεγμένο κανάλι . Η σεναριογράφος Μαρία Χαραλαμπους και ο παραγωγός μας Ανδρεας Βoυγιούκας   με στήριξαν πολύ και τους ευχαριστώ για αυτό. Στην σειρά υποδύομαι την Άννα μια ευαίσθητη ψυχή αγαπησιάρικη και εκδηλωτική ,η οποία  δίνει  αγκαλιές και χάδια. Έχει πολύ καλή σχέση με τους γονείς της , έχει ένα καφενείο και είναι αιώνια ερωτευμένη με τον Πάρη, νιώθει για αυτόν έναν πλατωνικό έρωτα . Ο Παρης της είχε πει πως ακόμα κι αν τον δει με άλλη γυναίκα να ξέρει…πως εκείνη θα είναι πάντα μέσα στην καρδία του .Η Άννα  είναι αδελφή του Κωνσταντίνου , ο οποίος απομακρύνθηκε από την οικογένεια του όταν έγινε ένα περιστατικό και χώρισε τους τρεις φίλους , τον Κωνσταντίνο, τον Πάρη και ένα άλλο αγοράκι .  Αυτή η απομάκρυνση επηρέασε πολλές σχέσεις φίλων και οικογενειών γιατί όλες εμπλέκονται και συνδέονται μεταξύ τους αλλά χωρίς να το ξέρουν . Η Άννα όμως προσπαθεί να φέρει κοντά στην οικογένεια τον αδελφό της

Αλήθεια , πιστεύεις ότι υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Εσύ έζησες  κάποιον πλατωνικό έρωτα ;

Ναι , νομίζω μπορεί να υπάρχει και να είναι γόνιμος. Όλες οι σχέσεις διαμορφώνονται έτσι όπως  θέλουν τα άτομα. Κάποια άτομα μπορεί  να  εμπνέουν ο ένας τον άλλο αλλά να μην θέλουν να είναι μαζί .

Εσύ έχεις φίλους άντρες ;

Ναι αν και στην Κύπρο ακούγεται λίγο περίεργο το να είναι μια γυναίκα φίλη με έναν άντρα.

Ποια η άποψη σου για τους Κύπριους άντρες και το φλερτ ;

Eδώ υπάρχει ένα θεματάκι, αν και αυτό νομίζω είναι γενικό. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Η κρίση ξεκινά από τους ανθρώπους. Στην Κύπρο νομίζω ότι μου λείπει το φλέρτ,. Νομίζω ότι οι Κύπριοι περιμένουν από τις γυναίκες να κάνουν το πρώτο βήμα. .Ίσως να  φοβούνται. Ο φόβος επισκιάζει τον έρωτα .Οι άνθρωποι δεν ρισκάρουν

Ποιος ο αγαπημένος σου συμπρωταγωνιστής στη σειρά ;

Δεν είναι ένας , είναι πολλοί.  Έχω πολύ καλή χημεία και νιώθω τυχερή που παίζω με την Γιάννα Λευκάτη  και τον κύριο Ξύστρα. Είναι δύο άνθρωποι που σε κάνουν να νιώθεις οικία  μαζί τους. Επίσης έχω πολύ καλή σχέση με τον Νίκο  Πουρσανίδη που υποδύεται τον αδερφό μου . Τέλος αφήνω τον Γιάννη Βο’υρο τον οποίο  θαυμάζω και τον αγαπώ και νιώθω πολύ καλά μαζί του.

SONY DSC
SONY DSC

Με τον κύριο Βούρο αν δεν κάνω λάθος είχατε παίξει και πιο παλιά μαζί σωστά ;

Ναι παίξαμε στo Kαι SERA  SERA  όπου έπαιζε και σκηνοθετούσε ο ίδιος. Αυτός ο άνθρωπος είναι μια σχολή από μόνος του . Αγαπάει και  πολύ τα νέα παιδιά και νιώθω πολύ χαρούμενη που ξανασυμμετέχω σε σειρά μαζί του.

Υπάρχει κάποιος άλλος που θα ήθελες να ξαναπαίξεις μαζί του ;

Ναι , ο Θανάσης Ευθυμιάδης .

Θέατρο θα ήθελες να κάνεις στην Κύπρο ;

Γενικά θα ήθελα να κάνω θέατρο, μου έχει λείψεi. Είναι κάτι που το απολαμβάνει καλύτερα κάθε ηθοποιός  γιατί εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του.

SONY DSC
SONY DSC

Τη μοναξιά τη φοβάσαι ;

Με την μοναξιά έχω περίεργη σχέση . Είμαι μοναχικός άνθρωπος μου αρέσει  να έχω το χώρο μου να επαναπροσδιορίζομαι,  να κάνω αυτοκριτική και να βελτιώνομαι.  Χρειάζομαι την μοναχικότητα αλλά όχι την μοναξιά . Η μοναξιά είναι κάτι με το οποίο όλοι παλεύουμε απλά άλλοι το αντιμετωπίζουν εύκολα και άλλοι όχι .

Φίλους έχεις εδώ στην Κύπρο ;

Ναι έχω φίλους και παρέες και μου αρέσει γιατί  έχουν μιαν άλλη νοοτροπία  και είναι καλό να υπάρχει διαφορετικότητα στις σχέσεις.

14580496_314192088948731_1788945488_n

Τι ζηλεύεις ή τι θαυμάζεις στο χαρακτήρα των φίλων σου ;

Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ήρεμοι και που απλά και μόνο που είναι στο χώρο ηρεμείς , είναι κάτι που προσπαθώ να κάνω εγώ αλλά δεν το πέτυχα τόσο καλά  ακόμα . Μου αρέσουν οι θετικοί και καλοπροαίρετοι  άνθρωποι.

Ναι αλλά και εσύ είσαι καλοπροαίρετη

Ε ναι εντάξει απλά μου αρέσει να το έχουν και οι άλλοι.

Ποιο χρώμα θα έχει η ζωή σου αν ήταν χρώμα ; 

Θα είχε δύο το γαλάζιο και το ροζ. Το  γαλάζιο που έχει να κάνει με την ηρεμία την γαλήνη, που είναι το χρώμα του νερού , όπως το  νερό  τρέχει και πάει από τα ποτάμια στη θάλασσα έτσι και εγώ  παίρνω τα πράγματα όπως είναι προσπαθώ να προσαρμόζομαι, να ελίσσομαι  και να εξελίσσομαι γιατί κάποτε θα καταλήξουμε (όπως τα ποτάμια καταλήγουν στη θάλασσα) και εμείς εκεί  που ανήκουμε. Το ροζ είναι το χρώμα της αγάπης και της αρμονίας

cha_1741