Η Ανέτ Αρτάνι κάνει έρανο στο διαδίκτυο: «Βοηθήστε με να μεγαλώσω το παιδί μου»

Σε μία κατάθεση ψυχής, η τραγουδίστρια, ζητάει από όσες μητέρες έχουν εγκαταλειφθεί από τους συντρόφους τους να τη βοηθήσουν να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να καταφέρει να τα βγάλει πέρα

Έρανο μέσω γνωστής διαδικτυακής σελίδας ξεκίνησε η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια Ανέτ Αρτάνι, η οποία έγινε γνωστή στη Ελλάδα από τη συμμετοχή της στο show του ant1 «Fame Story», προκειμένου να μεγαλώσει το παιδί της. Με ένα μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε σε ιστοσελίδα που πραγματοποιεί διαδικτυακούς εράνους, ζήτησε οικονομική βοήθεια προκειμένου να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σε μία κατάθεση ψυχής, η τραγουδίστρια, ζητάει από όσες μητέρες έχουν εγκαταλειφθεί από τους συντρόφους τους ενώ αντιμετώπιζαν και επιλόχεια κατάθλιψη, να τη βοηθήσουν να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να καταφέρει να τα βγάλει πέρα.

Ήδη μάλιστα, η Ανέτ Αρτάνι έχει συγκεντρώσει ένα ποσό πάνω από 6.000 δολάρια και το ποσό συνεχίζει να ανεβαίνει μιας και άγγιξε τις καρδιές πολλών γυναικών που έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση.

Διαβάστε το κείμενό της με τίτλο «Παλεύοντας για τον γιο μου»:

«Είμαι μητέρα που πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη (και είμαι ακόμα σε θεραπεία) και που εγκαταλείφθηκα κατά τη διάρκεια της χειρότερης στιγμής στην αρχή της ζωής του γιου μου, γεγονός που με πλήγωσε. Μέσα από αυτό, κατάφερα να μεγαλώσω αυτό το απίστευτο μικρό αγοράκι. Και τώρα πρέπει να τον προστατεύσω. Παλεύω για αυτό το μοναδικό παιδί που μεγαλώνω μόνη μου όλο αυτόν τον καιρό χωρίς καμία υποστήριξη για πολλούς μήνες, και πολύ λίγα έσοδα λόγω του ότι έπρεπε να μείνω σπίτι για να τον μεγαλώσω (δουλεύω part time) συν του ότι ξόδεψα πολλά χρήματα για τα δικαστήρια μέχρι σήμερα που με εξουθένωσαν οικονομικά.
Έχω δώσει τη ζωή μου για αυτό το παιδί και θα συνεχίσω να το κάνω αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό μόνη μου.

Δεν σας ξέρω και δεν με ξέρετε. Αλλά αν είστε μητέρες που έχουν περάσει ό,τι και εγώ, και προσπαθείτε να παρέχετε ασφάλεια στο παιδί σας, και μπορείτε να με καταλάβετε, σας ζητώ της βοήθειά σας.

Ο γιος μου είναι τα πάντα μου και έχω δεχτεί πολύ σοβαρά πλήγματα μέχρι τώρα. Παλεύω για όλες τις μητέρες που εγκαταλείφθηκαν όταν χρειάζονταν βοήθεια, για όλες εκείνες τις μητέρες που αντιμετώπισαν επιλόχεια κατάθλιψη και δεν είχαν καμία ψυχολογική υποστήριξη όταν την είχαν ανάγκη. Αυτός είναι ο αγώνας μου και σας ζητώ να με βοηθήσετε.

Σας ευχαριστώ ταπεινά»…