Η Altius Insurance και η κλινική ψυχολόγος Έλενα Αριστοδήμου σας δίνουν πρακτικές συμβουλές για τη διατήρηση της ψυχικής υγείας στο σπίτι


Η περίοδος που διανύουμε είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας και είναι λογικό, πολλές φορές, να μην ξέρουμε πώς ακριβώς να την χειριστούμε. Με αυτό το σκεπτικό, η Altius Insurance δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να απευθύνει διαδικτυακά ερωτήσεις στη συνεργάτιδα της εταιρείας και κλινική ψυχολόγο Έλενα Αριστοδήμου, σχετικές με θέματα που τον απασχολούν αυτό το διάστημα.

Η ενέργεια, που υλοποιείται στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Altius Insurance, πραγματοποιείται μέσω της σελίδας της εταιρείας στο Facebook. Οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις, οι οποίες κινούνται γύρω από συγκεκριμένες κατηγορίες που έχουν επιλεγεί και αφορούν τη διατήρηση της ψυχικής υγείας κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σπίτι.

Η συζήτηση είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους είτε κάνοντας comment κάτω από κάθε post είτε στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση csr@altiusinsurance.eu και οι απαντήσεις δίνονται, δωρεάν, κατά ανάλογο τρόπο.

Η διαδραστική αυτή διαδικασία έχει ως στόχο τον διάλογο, μέσα από τον οποίο θα μοιραστούμε όλοι μαζί τις σκέψεις και τις ανησυχίες αυτής της περιόδου, ώστε να μάθουμε πώς θα αντεπεξέλθουμε πιο εύκολα στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη νέα μας καθημερινότητα, έτσι ώστε η παραμονή στο σπίτι να γίνει μια ενδιαφέρουσα και δημιουργική εμπειρία.

Η Altius Insurance είναι πάντα κοντά σου!