Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μιλάει για την άγνωστη φιλία της με την Άννα Βίσση

Πολλοί από εσάς ίσως δε γνωρίζεται πως το φαινόμενο Αλίκη Βουγιουκλάκη γνώριζε και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ του τραγουδιού, Άννα Βίσση.

Στο παρακάτω απόσπασμα θα παρακολουθήσεις την Αλίκη να μιλάει για την Άννα Βίσση με τα καλύτερα λόγια. Την αποκαλεί “ζεστή οικοδέσποινα, καλή μάνα και σπουδαία σύζυγο”. Εκτός από το εξαιρετικό ταλέντο της Άννας Βίσση, αυτό που εντυπωσίασε την Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι η απλότητα της.

Μιλάει για την ευκαιρία που είχε να ακούσει μια καινούργια δουλειά της Άννας με τον σύζυγο της, Νίκο Καρβέλα, την “ροκ όπερα που σκαρώσαν μαζί” όπως μας λέει, και για την τύχη που είχε να δοκιμάσει τις κυπριακές μαγειρικές της Άννας. Επίσης, πολύ ενδιαφέρον στα λόγια της παρουσιάζει όταν μιλά για το θεατρικό ταλέντο της Άννας, που διέκρινε στο τελευταίο show της στο REX. Κάνει λόγο για “το φυσικό της χάρισμα να είναι σταρ” και πως θα μπορούσε εύκολα να προχωρήσει στο θέατρο, στο μιούζικαλ και στη ροκ όπερα. Δες το παρακάτω video με την εξομολόγηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

[ot-video][/ot-video]