Οι Active Member ολοκληρώνουν τον κύκλο τους με μια μεγάλη συναυλία


“Το τέλος είναι μαγεία” είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες το ιστορικό συγκρότημα και τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να το ζήσουμε επι σκηνής σε ένα μεγάλο μουσικό πάρτυ στο ΟΑΚΑ.

Το σχήμα θα ρίξει αυλαία επί σκηνής στις 7 Νοεμβρίου 2015 με μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος: «Η διαδρομή ήταν υπέροχη, σαν χίλιες διαδρομές μαζί, μάτια πήραμε, αγάπη, αυθόρμητες αγκαλιές στα τραγούδια, στιγμές ανομολόγητες κι ανεπανάληπτες, παρέα…»

Ο B.D.Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης), εμπνευστής του low bap, κι ο πρώτος που δισκογραφικά ρίσκαρε να φτιάξει πριν από δυο δεκαετίες hip hop με ελληνικό στίχο, ακούραστος εργάτης της μουσικής και η Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου)η πρώτη γυναίκα που ράπαρε στα Ελληνικά και καταπιάστηκε με τις λέξεις και τις ρίμες έχουν να διηγηθούν το τέλος επί σκηνής.

Το κοινό αδημονεί να παρευρεθεί στο τελευταίο τους μουσικό ταξίδι και η αναμονή είναι μεγάλη με τα εισιτήρια να έχουν σχεδόν εξαντληθεί λίγες μέρες πριν την τελευταία πράξη τους επί σκηνής. Το δημοφιλές συγκρότημα, έχει ετοιμάσει ένα δυναμικό πρόγραμμα με πολλά αγαπημένα τραγούδια που θα σφραγίσουν με μοναδικό τρόπο την τελευταία τους παρουσία στην σκηνή.

Όπως μας πληροφορούν από το προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook: «ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.55 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (που θα παιχτούν για τελευταία φορά)4 ΩΡΕΣ και 30′ και δε σας το κρύβουμε ότι ήδη η συγκίνηση είναι μεγάλη. Από νωρίς σήμερα τ’ ακούγαμε και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα πώς αυτή που έρχεται θα είναι η τελευταία φορά στη σκηνή ως ACTIVE MEMBER. Τέλος πάντων όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη μας γιορτή. Κρατείστε δυνάμεις, αγάπη και τη καλύτερη διάθεση σας. Να ‘στε καλά».

active1