Η H&Μ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ KENZO x H&M

Με ένα πάρτι γεμάτο μουσική, χρώματα και εκρηκτική ενέργεια υποδέχθηκαν οι fashionistas χθες το βράδυ την πολυαναμενόμενη συλλογή KENZO x H&M, στο νέο κατάστημα της Η&Μ στην οδό Λήδρας 171-179, στη Λευκωσία.

Ανάμεσα σε έντονα μοτίβα και ζωντανά χρώματα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να αποκτήσουν τη συλλογή KENZO x H&M, λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή της στο fashion show της Νέας Υόρκης. Στα decks βρέθηκαν οι SAME, με ένα δυναμικό DJ set, ενώ το Aperol έδωσε τη δική του μοναδική γεύση στη βραδιά.
Ανάμεσα στους εκατοντάδες φίλους της Η&Μ που βρέθηκαν στην παρουσίαση της νέας συλλογής ήταν και οι Άντρια Αλετράρη, Ελένη Βαϊτσου, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, Νικόλας Ιωαννίδης, Νίκος Κανέτη, Έβελυν Καζαντζόγλου, Άντρη Καραντώνη, Μαρία Κορτζιά, Άντρεα Κυριάκου και Αποστόλης Τότσικας.
«Η αποψινή βραδιά ήταν μια μεγάλη γιορτή για την προσωπικότητα, τη θετική διάθεση και το πνεύμα ελευθερίας που χαρακτηρίζει τη συλλογή KENZO x H&M. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που παρουσιάζουμε την πρώτη designer συλλογή μας στην Κύπρο, και είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιαστεί εξίσου από τους πελάτες μας και την ημέρα του λανσαρίσματος», δήλωσε η Sandrine Galparoli, Country Manager Κύπρου, Ελλάδος και Βουλγαρίας.
Η γυναικεία συλλογή ΚΕΝΖΟ x Η&Μ αποτελεί ένα μοναδικό εορτασμό της δυναμικής κληρονομιάς της εταιρείας, και είναι γεμάτη με έντονα χρώματα, θηλυκές λεπτομέρειες και παιχνιδιάρικες γραμμές, ενώ η ανδρική συλλογή είναι τολμηρή και δυναμική και χαρακτηρίζεται από τα παιχνιδιάρικα μοτίβα και τα έντονα χρώματα.
Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στην Κύπρο στο κατάστημα Η&Μ Λήδρας 171-179 στη Λευκωσία από την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016.
#KENZOxHM