H Cablenet λανσάρει την υπηρεσία Ultra WiFi, Powered by Plume®

Η Cablenet λανσάρει την Plume® στην Κύπρο

Πακέτο υπηρεσιών έξυπνου σπιτιού, που συμπεριλαμβάνει Adaptive WiFi™,
HomePass® και AI Security™, διαθέσιμο σε νέα πρόταση «Ultra WiFi»

Η Cablenet, ο κορυφαίος quad-play πάροχος στην Κύπρο, ανακοινώνει σήμερα τη διάθεσή του Ultra WiFi, Powered by Plume®. Η Plume παρέχει απαράμιλλη απόδοση οικιακού Wi-Fi, εξατομίκευση και ασφάλεια, μέσω ενός πακέτου υπηρεσιών έξυπνου σπιτιού που ενσωματώνει τα Adaptive WiFi™, HomePass® και AI Security™.

Η νέα αυτή υπηρεσία επεκτείνει την πρόταση διαδικτυακής ταχύτητας fiberpower της Cablenet, μέσω της προσθήκης ενός έξυπνου και ισχυρού στρώματος οικιακής συνδεσιμότητας και εξατομίκευσης. Το Ultra WiFi, Powered by Plume® συμπεριλαμβάνει το πλήρες πακέτο υπηρεσιών της Plume που είναι προσβάσιμο μέσω της ευυπόληπτης εφαρμογής Plume, δυο υψηλής απόδοσης σημείων πρόσβασης Wi-Fi που ονομάζονται SuperPods, και απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών, με μόνο €5.90 ανά μήνα, με 24μηνο συμβόλαιο.

«Κίνητρο μας είναι η παροχή των πιο καινοτόμων εμπειριών για όλους μας τους πελάτες» δήλωσε ο Νικόλας Σιακόλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Cablenet. «Καθώς το έξυπνο σπίτι συνεχίζει να εξελίσσεται ραγδαία, πρέπει να προετοιμαστούμε ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες οικιακές εμπειρίες. Αυτό σημαίνει την παροχή γρήγορου και αξιόπιστου Wi-Fi που προσαρμόζεται σε ολόκληρο το σπίτι, την προηγμένη ασφάλεια, την εξατομίκευση, και τον έλεγχο. Το Ultra WiFi, Powered by Plume® ενώνει όλα αυτά τα σημαντικά στοιχεία.»

«Η Plume χαίρεται ιδιαίτερα που στηρίζει την πρωτοβουλία της Cablenet για την ενδυνάμωση της πρότασης έξυπνου σπιτιού της, μέσω της προσθήκης του πακέτου γνωστικών οικιακών υπηρεσιών μας. Αυτή η πρωτόγνωρη πρόταση σημαίνει ότι οποιοσδήποτε, οπουδήποτε θα έχει τη γρηγορότερη δυνατή διαδικτυακή σύνδεση, χρόνο για κατ’ οίκον εργασία υψηλότερης ποιότητας για τα παιδιά, και ψυχική ηρεμία για τους γονείς. Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με την Cablenet για να αλλάξουμε τα δεδομένα στην Κύπρο» δήλωσε ο Φάχρι Ντινέρ, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Plume.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ultra WiFi, Powered by Plume®, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cablenet.com.cy/internet-plume

Σχετικά με την Cablenet

Η Cablenet είναι ο μόνος πλήρως ανεξάρτητος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, με ιδιόκτητο δίκτυο και υποδομές νέας γενιάς, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και ενσωματωμένο σύστημα υποστήριξης.

Ως το γρηγορότερο δίκτυο στην Κύπρο, η Cablenet προσφέρει πακέτα που συμπεριλαμβάνουν ευρυζωνική πρόσβαση διαδικτύου, τηλεόραση, και σταθερή και κινητή τηλεφωνία. Επιπρόσθετα, για εταιρικούς πελάτες η Cablenet προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες τους και ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής τους.

Επισκεφτείτε www.cablenet.com.cy και www.cablenetbusiness.com.cy.

 Σχετικά με τις Υπηρεσίες Plume®

Η Plume συνδυάζει πρωτοποριακή τεχνολογία βασισμένη σε cloud με τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών έξυπνου σπιτιού. Το Adaptive WiFi καλύπτει ολόκληρο το σπίτι με το ισχυρότερο δυνατό σήμα και διασφαλίζει ότι οι χρήστες λαμβάνουν την πιο αξιόπιστη και σταθερή εμπειρία Wi-Fi σε οποιαδήποτε συσκευή. Το HomePass® επιτρέπει στα μέλη να ελέγχουν με ακρίβεια ποιος έχει πρόσβαση στα δίκτυα Wi-Fi τους, το χρονικό διάστημα σύνδεσης και τι μπορεί να κάνει. Το AI Security προστατεύει τις συσκευές από ύποπτο περιεχόμενο όταν είναι συνδεδεμένες με το διαδίκτυο, διατηρώντας την ασφάλεια του οικιακού δικτύου και παρεμποδίζοντας τις ανεπιθύμητες απειλές.

Σχετικά με την Plume®

Η Plume έχει δημιουργήσει την πρώτη παγκοσμίως πλατφόρμα γνωστικών υπηρεσιών για το έξυπνο σπίτι. Ως η μόνη ανοικτή λύση που είναι ανεξάρτητη από hardware, η Plume®, επιτρέπει την γρήγορη και σε τεράστια κλίμακα ανάπτυξη, παράδοση, διαχείριση, βελτιστοποίηση και υποστήριξη νέων υπηρεσιών. Το ταχύτατα αναπτυσσόμενο πακέτο υπηρεσιών της Plume, που συμπεριλαμβάνει τα Adaptive WiFi™, HomePass® και AI Security™, διαχειρίζεται από το Plume Cloud, ένα χειριστήριο δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης σύννεφου, που διαχειρίζεται σήμερα το μεγαλύτερο παγκοσμίως δίκτυο καθοριζόμενο από λογισμικό. Η Plume χρησιμοποιεί το OpenSync™, ένα πλαίσιο silicon-to-service ανοιχτού κώδικα που έχει ενσωματωθεί σε ένα ευρύ σύνολο SDKs σιλικόνης και πλατφόρμας, και hardware CPE για τη σύνδεση στο Plume Cloud. Πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) οποιουδήποτε μεγέθους, κινητής τηλεφωνίας (MNOs και MVNOs), λιανικής εξυπηρέτησης πελατών, και υπηρεσιών OTT μπορούν εύκολα να αναπτύξουν και να κλιμακώσουν τις ισχυρές γνωστικές υπηρεσίες της Plume® στους συνδρομητές τους, για να δημιουργήσουν επιπρόσθετο ARPU, να ελαχιστοποιήσουν τα λειτουργικά έξοδα και τις κεφαλαιουχικές δαπάνες, να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση πελατών, και να μειώσουν την απώλεια συνδρομητών.

Επισκεφτείτε www.plume.com, www.platform.plume.com, και www.opensync.io.

Τα Plume®, Powered by Plume®, Adaptive WiFi™, AI Security™, HomePass®, και OpenSync™ αποτελούν είτε εμπορικές επωνυμίες είτε καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Plume® Design, Inc.