Γρηγόρης Γεωργίου: Όταν ένας ηθοποιός συναντά ένα «φοιτητή ιατρικής»

«Δεν μου αρέσει να καλουπώνομαι»

Ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός Γρηγόρης Γεωργίου βγαίνει για λίγο από «τον κόσμο» του και μας μιλά για την προσωπική του ζωή. Το «σενάριο» της ζωής του , την θεατρική παραγωγή στην οποία συμμετέχει, το «προσωπικό στοίχημα» που βάζει κάθε φορά που αναλαμβάνει μια να τηλεοπτική ή θεατρική δουλειά που αναλαμβάνει κλ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑ

Γρηγόρη μου , η νέα τηλεοπτική σεζόν σε βρήκε λίγο «στον κόσμο σου» ;

Ναι , η νέα τηλεοπτική σεζόν με βρήκε στη σειρά «εσύ στον κόσμο σου», στον ΑΝΤ1 Κύπρου. Μια ωραία αισθηματική κομεντί του Κωνσταντίνου Οδυσσέως. Εκεί, υποδύομαι τον Δημήτρη, έναν φοιτητή ιατρικής ο οποίος ερωτεύεται, αλλά πιάνεται «αδιάβαστος» στις σχέσεις , το φλερτ και τον ερωτικό τομέα γενικότερα. Η ζωή του αρχίζει να γίνεται πιο δύσκολη μιας και σε όλα τα πιο πάνω έρχεται να προστεθεί και το ότι βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες που τον διεκδικούν.

Αυτή η δουλειά είναι η πρώτη σου επαφή με τον χώρο της τηλεόρασης ;

Είναι η δεύτερη χρονιά που βρίσκομαι στις παραγωγές της arts&films productions και με τον Σταύρο Ποταμάρη . Πέρσι ήμουν μαζί τους στην σειρά “ο κόσμος να χαλάσει”. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο, γιατί μου έδειξε εμπιστοσύνη και του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Πως νιώθεις για αυτή σου την συμμετοχή , την θεωρείς ως μια μικρή επαγγελματική επιτυχία ;

Κάθε καινούρια δουλειά, είναι και ένα προσωπικό στοίχημα για το πως θα καταφέρω να προσεγγίσω τον χαρακτήρα που καλούμαι να κάνω , έτσι ώστε να δημιουργήσω ένα «άτομο» αληθινό και όχι ένα άτομο που συναντάς μόνο στην τηλεόραση .

Θα μας αποκαλύψεις και λίγο τι κάνετε πίσω από τις κάμερες ; Πως περνάτε ;

Δεν μπορώ να σας πω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες , γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΛΈΓΟΝΤΑΙ αυτά που γίνονται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το κλίμα είναι πολύ καλό. Όλοι αγαπάμε αυτό που κάνουμε , και αυτό βγαίνει και στις μεταξύ μας σχέσεις.

Στην σειρά υποδύεσαι έναν φοιτητή ιατρικής , εσύ με την ιατρική ποια σχέση έχεις ;

Καμία

Θα σου άρεσε να συμμετείχες σε μια σειρά με την κοπέλα σου ;

Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε, όταν και εάν συμβεί θα σου απαντήσω.

Θεατρικά θα σε δούμε κάπου ;

Ναι από τον 23 Νοέμβριου θα είμαι στην παραγωγή του ΘΟΚ “Συρανο ντε Μπερζερακ” σε σκηνοθεσία Αχιλλέα Γραμματικοπουλλου.

Είσαι από τους ηθοποιούς που του αρέσουν οι «κόντρα ρόλοι» ή προτιμάς τη σιγουριά ενός κωμικού ή δραματικού ρόλου. Σου αρέσει να καλουπώνεσαι ;

Δεν μου αρέσει να καλουπώνομαι. Ότι πιο έξω από εμένα τόσο πιο δελεαστικό για μένα.

Καθηγητές από την σχολή σε έχουν δει στην τηλεόραση και αν ναι ποια σχόλια σου έκαναν ;

Εγώ σπούδασα στην δραματική Σχολή Βασιλη Διαμαντόπουλου ΙΑΣΜΟΣ. Όλοι οι καθηγητές μου ήταν Έλληνες και δεν ξέρω αν μπήκαν στην διαδικασία να μπουν να δουν στο διαδίκτυο μια κυπριακή παραγωγή που δεν παίζει Ελλαδα αλλά μόνο στην Κύπρο. Σχόλια πάντως δεν πήρα

Είσαι από τα άτομα που φτιάχνουν μόνα το σενάριο της ζωής τους ή επιτρέπεις στους άλλους να παρεμβαίνουν. Αν ναι, τότε σε ποιους επιτρέπεις να επεμβαίνουν στο πώ κτίζεις τη ζωή σου ;

Δεν μπορείς να φτιάξεις μόνος σου την ζωή σου. Χρειάζεσαι φίλους , οικογένεια. Αυτός που λέει ότι έφτιαξε το σενάριο της ζωής του μόνος του λέει ψέματα.

Info: φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό του Γ.Γεωργίου στο facebook