Γνωστή ηθοποιός μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει (pics)Η γνωστή ηθοποιός τον περασμένο Αύγουστο αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι περιμένει το τρίτο της παιδί.

Όπως είχε πει, καθυστέρησε να ανακοινώσει τα νέα για την εγκυμοσύνη, εξαιτίας της αποβολής που είχε βιώσει.

Στα 43 της χρόνια η ηθοποιός και μοντέλο θα γίνει για τρίτη φορά μητέρα και είναι πολύ ευτυχισμένη. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε πως η αποβολή που είχε σε προηγούμενη εγκυμοσύνη τη γέμισε φόβο και άγχος.

Όπως είχε γράψει, όταν έμαθε ότι περιμένει παιδί, είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν ήθελε να δεθεί γρήγορα με την πιθανότητα ενός μωρού.Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη για το κοριτσάκι του περιμένει.

Είναι ήδη μητέρα δύο κοριτσιών, της 5χρονης Dashiel και την 12χρονης Ever τις οποίες έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον διάσημο σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson.

Πριν από μερικές ώρες η διάσημη μαμά έκανε ένα ποστ στο Instagram, δείχνοντας πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της και γράφοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

« Απομένουν 9 εβδομάδες μέχρι να γεννήσω και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά με το μωρό μου και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα! Έχω πάρει το ίδιο περίπου βάρος που πήρα και στις άλλες εγκυμοσύνες. Δεν γυμνάζομαι όπως στις άλλες εγκυμοσύνες μου και είμαι πολύ προσεκτική ώστε να μη κάνω οτιδήποτε θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αποβολή. Από την άλλη, έχει μεγαλώσει το στήθος μου και η κοιλιά μου και το διασκεδάζω για όσο θα διαρκέσει».

Ο λόγος φυσικά για την πανέμορφη Milla Jovovich η οποία θα αποκτήσει σε λίγο καιρό την τρίτη της κόρη.

Πηγή : ShowBiz