Γνωστή ηθοποιός έζησε τον τρόμο στα επεισόδια της Θεσσαλονίκης – «Από τύχη δεν κάηκα ζωντανή»

Τις στιγμές τρόμου που έζησε το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη από τα επεισόδια ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και ΜΑΤ περιέγραψε αγανακτισμένη η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως ένιωσε τι σημαίνει να νιώθεις απροστάτευτη από το κράτος και ξέσπασε λέγοντας ότι δεν πρόκειται να πληρώσει τις επόμενες δόσεις του φόρου εισοδήματος και του ΕΝΦΙΑ.

180916001459_9473
Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Πριν 10 λεπτά ένιωσα τι σημαίνει να νιώθεις απροστάτευτος στη χώρα που ζεις και πληρώνεις αβάσταχτους φόρους. Είμαι στην Εγνατία γωνία με Ιασωνίδου όταν ένα τσούρμο με μαυροφορεμένους με κουκούλες στα κεφαλιά πέταξαν βόμβες μολότοφ που πέρασαν ξυστά από δίπλα μου!! Από τύχη δεν κάηκα ζωντανή!! Οι φίλοι μου που ήρθαν για την ΔΕΘ φοβισμένοι και έντρομοι ρώτησαν την αστυνομία γιατί δεν επεμβαίνει. Πήραμε την απάντηση:

Έχουμε εντολή να μην επεμβαίνουμε και να μην τους αγγίξουμε!¨”

Πόσο γελοία νοιώθω που προχτές πλήρωσα και το φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ.

Ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!! Δεν πρόκειται να πληρώσω τις επόμενες δόσεις με κανένα τρόπο!!

Αλήθεια τι μου προσφέρει αυτό το κράτος όταν σκάει δίπλα μου από ένα τσούρμο αλητήριων βόμβα και δεν είναι σε θέση να με προστατέψει; Και όταν αυτοί καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία, που όλοι εμείς στηρίζουμε με θυσίες και δυσβάσταχτη φορολογία;;».

180916001500_0456