ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ OLIVIZER


Αγαπάτε την φύση; Έχετε φυτά στο σπίτι; Θα θέλατε να μεγαλώνουν αποτελεσματικά με τον πιο υγιές τρόπο; Τότε διαβάζεται το σωστό άρθρο!

Σας παρουσιάζω τους «Olivizer» μια μαθητική εταιρία από το Λύκειο Λατσιών που στα πλαίσια του διαγωνισμού Junior Achievement τέθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό πρόβλημα του πλανήτη μας…. τους ελαιοπυρήνες! Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά γνωρίζατε ότι η καύση των ελαιοπυρήνων, που μέχρι τώρα θεωρούνταν εντελώς άχρηστοι, αποτελεί μια από τις σοβαρότερες αιτίες του φαινομένου του θερμοκηπίου που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας; Εε λοιπόν, οι Οlivizer το ξέρουν και μετά από πολύ προβληματισμό και άπειρα πειράματα, σας παρουσιάζουν το μοναδικό λίπασμα που προέρχεται από εκεί που καταλήγει, δηλαδή τα φυτά!

Παίρνουν τα κουκούτσια των ελιών και με μια εντελώς οικολογική διαδικασία δημιουργούν ένα σούπερ λίπασμα που κάθε φυτό θα επιθυμούσε. Σας παρέχουν το λίπασμα τους σε δυο υπέροχες συσκευασίες: από την μια το FERTIE με 4 πουγκιά bioplastic (βιοπλαστικό το οποίο παράγουν μόνοι τους από πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον) που λειτουργεί ως δεύτερο λίπασμα.

Ενώ από την άλλη, το μοναδικό BIG BLAST έρχεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες για καλύτερη ανάπτυξημεγαλύτερων φυτών καικήπων. Οι Olivizer σας υπόσχονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Οι τιμές του Fertie και Big blast είναι 4,50€ και 12,00€ αντίστοιχα.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το λίπασμαεπικοινωνώντας με τα τηλέφωνα 99273770/96678467,είτε στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στα πιο κάτω κοινωνικά δίκτυα:

  • Instagram: Olivizer_ja
  • Facebook: Olivizer