ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ με τον Στέλιο Παρλιάρο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 15:00

Ο Στέλιος Παρλιάρος κάθε Κυριακή στις 15:00, μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ταξίδι ανακάλυψης στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Μαζί του δημιουργούμε λαχταριστά επιδόρπια με ελάχιστα υλικά, αλλά και απαιτητικά γλυκά με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Οι «Γλυκές Αλχημείες», αυτή την Κυριακή έχουν μια γλυκιά  νοσταλγική διάθεση αφού ο Στέλιος Παρλιάρος γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω και αποκαλύπτει ποιο γλυκό είναι αυτό που στάθηκε αφορμή για να ακολουθήσει τον δρόμο της ζαχαροπλαστικής. Φυσικά δεν είναι άλλο από την παιδική τούρτα που του έφτιαχνε η μητέρα του στα γενέθλια και τις γιορτές. Μία λαχταριστή σοκολατένια τούρτα που από την πρώτη κουταλιά μένει αξέχαστη!

Στη συνέχεια ο Στέλιος κάνει τρία κρεμέ με διαφορετικό είδος σοκολάτας το καθένα και το ερώτημα παραμένει…. λευκή, μαύρη ή σοκολάτα γάλακτος;

Σειρά έχει η αγαπημένη πάστα φλώρα, όπου ο Στέλιος την στολίζει με μαρμελάδα πορτοκάλι αντί για βερίκοκο, σε μια εξίσου απολαυστική εκδοχή.

Για το τέλος, ο Στέλιος φτιάχνει το «κέικ της μαμάς», ένα πολύ εύκολο κέικ με τέσσερα βασικά υλικά στις ίδιες αναλογίες και η απόλαυση είναι εγγυημένη.

Σας περιμένουμε σε ένα ακόμα ταξίδι στη γεύση!