Γλυκερία | Η δημόσια πρόταση που δέχτηκε από τον Γιώργο Θεοφάνους!


Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για τη σχέση της με τον γιο της.

«Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει κι εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει. Και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και αν γίνομαι ακόμα καλύτερη», ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, αρκετοί άνθρωποι από το περιβάλλον της αποκάλυψαν άγνωστες ιστορίες στην κάμερα της εκπομπής.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κάλεσε τον Γιώργο Θεοφάνους για να συνομιλήσει με τη Γλυκερία. Ο γνωστός συνθέτης μάλιστα προχώρησε σε μια δημόσια επαγγελματική πρόταση!

«Από το πρωί που έχω έρθει εδώ στο στούντιο σκέφτομαι τι θα πω. Τελικά είπα να μην πάω με το μυαλό. Είπα να πάω με την καρδιά μου. Γλυκερία μου σ’ αγαπώ και το εννοώ μέσα από την καρδιά μου αυτό το πράγμα.
Η Γλυκερία είναι ένας άνθρωπος που βρεθήκαμε αρκετές φορές αντικριστά, τουλάχιστον ζωντανά σε συναυλίες. Δισκογραφικά βρεθήκαμε μόνο στο τραγούδι “Αντικριστά” που γράψαμε μαζί με τον Νίκο Μωραΐτη. Μιλάγατε για το Ισραήλ προηγουμένως οπότε θα σου κάνω κι εγώ μια έκπληξη. Φέτος η Κύπρος γιορτάζει τα 60 χρόνια φιλίας με το Ισραήλ. Μου ζήτησε λοιπόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου να κάνουμε μια τηλεοπτική εκπομπή, ζωντανή στην οποία θα είναι και ο Πρόεδρος του Ισραήλ. Μου είπε “σε παρακαλώ θέλω να έρθεις να παίξεις στο πιάνο αλλά έχω μια παράκληση από την κυβέρνηση του Ισραήλ. Να παίξεις με τη Γλυκερία”.
Εγώ με πολύ μεγάλη χαρά θα σε ενημερώσω γι’ αυτό. Θα έρθει η ώρα να το κάνουμε αυτό και με τα ελληνικά τραγούδια αλλά και με στίχους στα εβραΐκα».

 

Πηγή : tralala.gr