Γλυκερία & Ελένη Βιτάλη ερμηνεύουν μαζί «Τα Τραγούδια Μια Σταλιά»

Η Γλυκερία συνυπάρχει με την Ελένη Βιτάλη για να μας ξεναγήσουν μουσική στη δική τους εκδοχή με την οποία κυριεύουν «Τα Τραγούδια Μια Σταλιά».

Η Γλυκερία και η Ελένη Βιτάλη, δύο σημαντικές ερμηνεύτριες, δύο έμπειρες φωνές και δύο ξεχωριστές πορείες στο λαϊκό τραγούδι, σμίγουν δισκογραφικά για πολλοστή φορά στη γεμάτη καριέρα τους.

Η πολύχρονη φιλία τους επισφραγίζεται με μία ιδιαίτερη διασκευή και ένα κοινό τους ντουέτο στο τραγούδι «Τα Τραγούδια Μια Σταλιά» του Μίλτου Πασχαλίδη.

Το μουσικό κομμάτι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην τελευταία δουλειά του καλλιτέχνη με τίτλο «Ό,τι Αγαπάς Δεν Τελειώνει», ένα διπλό και ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ από το Θέατρο Βράχων.

Η ένωση των δύο αγαπημένων σε όλους μας χροιών που διαθέτουν η Γλυκερία και η Ελένη Βιτάλη δημιουργεί μία νέα διάσταση στο τραγούδι, εμποτισμένη πλήρως με τη δική τους πνοή, το δικό τους χρώμα.

Η μουσική είναι δημιούργημα του Μίλτου Πασχαλίδη και οι στίχοι του Οδυσσέα Ιωάννου. Για την ενορχήστρωση στην εκτέλεση αυτή μερίμνησε ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης.

Το συγκεκριμένο ντουέτο της Γλυκερίας και της Ελένης Βιτάλη θα συμπεριληφθεί στον καινούριο δίσκο της Γλυκερίας που θα φέρει τον τίτλο «Ακολούθησα Ένα Αστέρι».

Κυκλοφορεί από τη Spider Music.

[ot-video][/ot-video]