Γιώτα Νέγκα και Άρης Λεμεσού @ Θέατρο Ριάλτο 29/5


Η Γιώτα Νέγκα, η Χορωδία Άρης Λεμεσού

& το Μουσικό Σχήμα Άδμητου Πιτσιλλίδη

Συναντώνται στο Θέατρο Ριάλτο και παρουσιάζουν

μια συναυλία – αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια του Θεάτρου Ριάλτο, η Χορωδία Άρης Λεμεσού, υπό τη διεύθυνση του Σόλωνα Κλαδά, μαζί με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα παρουσιάζουν μια συναυλία – αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι. Συμμετέχει ο Φίλιππος Αντζουλίνο και συνοδεύει μουσικό σχήμα σε ενορχηστρώσεις του Άδμητου Πιτσιλλίδη.

Η Γιώτα Νέγκα, γνωστή για την αυθεντικότητά της, το λαϊκό πυρήνα τουρεπερτορίου της και με παρακαταθήκη τις μεγάλες της επιτυχίες «Το δίκιο μου», «Με τα μάτια κλειστά» και τους «Ανοιχτούς λογαριασμούς», αλλά και τα νέα της τραγούδια «Οξυγόνο» και «Βρες μου έναν άλλον“, έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της εποχής μας.

Η Χορωδία ΑΡΗΣΛεμεσού είναι μια ιστορική χορωδία πουιδρύθηκε το 1938 από τον αείμνηστο μουσουργό Σόλωνα Μιχαηλίδη. Το 1962 η χορωδία ανασυστάθηκε από τον Μαρίνο Μιτέλλα, ο οποίος την διηύθυνε με μεγάλη επιτυχία για 52 χρόνια. Σήμερα, ανανεωμένη – υπό την διεύθυνση τουΣόλωνα Κλαδά –η χορωδία φιλοδοξεί να κατακτήσει νέες κορυφές της χορωδιακής μουσικής.

Το μουσικό σχήμα του Άδμητου Πιτσιλλίδη απαρτίζουν οι μουσικοί:

Μιχάλης Μηνάς – μπουζούκι, Μάριος Μάρκου – κλαρίνο, Βαρβάρα Λουκά – βιολί

Αντώνης Πολυκάρπου – πιάνο, Δημήτρης Παπανικολάου – μπάσο, Κωνσταντίνος Πάουρος–τύμπανα, Άδμητος Πιτσιλλίδης– κιθάρα/ καλλιτεχνική διεύθυνση

Διάρκεια: 100’

Χορηγός:Medochemie

Χορηγοί Επικοινωνίας: Η Καθημερινή, Lovefm, ΡΙΚ

Θέατρο Ριάλτο, Τετάρτη 29 Μάϊου 2019, ώρα 20:30

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45

Εισιτήρια: € 18 / 14, E-ticket: www.rialto.com.cy