Γιώτα Νέγκα – «Αυτή Η Νύχτα Μένει» Το τραγούδι & music video των τίτλων αρχής της ομώνυμης σειράς


Η Γιώτα Νέγκα μας χαρίζει μία συγκλονιστική ερμηνεία του διαχρονικού τραγουδιού «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και ντύνει με την υπέροχη φωνή της τους τίτλους αρχής της ομώνυμης νέας σειράς του Alpha.

Το «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, παρουσιάζεται σε νέα ενορχήστρωση, την οποία επιμελήθηκε ο Νίκος Κατσίκης, σολίστ του μπουζουκιού και δεξιοτέχνης μουσικός, στενός συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη.

Το «Αυτή Η Νύχτα Μένει» συνοδεύεται από music video γεμάτο με το συναίσθημα και την ατμόσφαιρα του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου. Η Γιώτα Νέγκα εμφανίζεται να ερμηνεύει το κομμάτι από την «καρδιά» της ιστορίας, το νυχτερινό κέντρο «Όνειρο», ενώ το story συμπληρώνουν πλάνα με τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Στη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται από τον Alpha κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40, ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, θα μας μεταφέρει στις ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων, με φόντο τον κόσμο της νύχτας και τα μπουζούκια των ’80s.

Η σειρά, παραγωγή της Primavisione IKE, βασίζεται στο ομότιτλο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και είναι σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Δείτε το music video: