Γιορτάζουμε τα 5α του γενέθλια το Nicosia Mall με 5 μεγάλα δώρα και πολλές εκπλήξεις


Ο απόλυτος προορισμός shopping και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους, σε περιμένει να γιορτάσετε μαζί τα 5 incredible χρόνια λειτουργίας του, δίνοντάς σου την ευκαιρία να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα.

Μετέτρεψε την επίσκεψή σου στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου σε μια εμπειρία γεμάτη δώρα και εκπλήξεις, αφού το Nicosia Mall γιορτάζει και σε προσκαλεί να ζήσεις απολαυστικές στιγμές στα καταστήματα και τους χώρους ψυχαγωγίας του, αλλά και να διεκδικήσεις τα μοναδικά δώρα που προσφέρει.

Μαζί με το Nicosia Mall γιορτάζει και η υπεραγορά Αθηαινίτης, που κλείνει 5 χρόνια λειτουργίας στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο. Γι’ αυτό και χαρίζει σε 5 νικητές, 5 δωροεπιταγές των 500 ευρώ η μία για δωρεάν ψώνια! Για να διεκδικήσεις μια από τις δωροεπιταγές, κάνε απλά follow τη σελίδα του Nicosia Mall και των υπεραγορών Αθηαινίτης στο Facebook και like και tag ένα φίλο στο post του διαγωνισμού, μέχρι τις 21 Νοεμβρίου.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Μια βόλτα στο Nicosia Mall στις 18 και 19 Νοεμβρίου, είναι αρκετή για να διεκδικήσεις τα δώρα του Τροχού της Τύχης, από τα καταστήματα του αγαπημένου σου εμπορικού κέντρου. Το Σάββατο, μάλιστα, στις 18 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί live link από 3-5 το απόγευμα, που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την γιορταστική ατμόσφαιρα.

5 χρόνια Nicosia Mall, θα πει συναρπαστικά ψώνια με άνεση, μέσα από τις αμέτρητες επιλογές καταστημάτων, όπως και ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης dining και ψυχαγωγίας για όλα τα γούστα – ακόμη και τα πιο απαιτητικά, για κάθε ηλικία.

Στον πιο incredible προορισμό lifestyle, γενέθλια θα πει εκπλήξεις και δώρα! Γι’ αυτό και το Nicosia Mall σε περιμένει να γιορτάσετε μαζί!