Γιορτάστε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τη Louis Hotels!


Με γευστικά μενού, πρωτότυπα cocktails και γιορτινούς στολισμούς, η Louis Hotels υποδέχεται και φέτος τους επισκέπτες της για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την έλευση του νέου έτους. Η Louis Hotels, ετοίμασε ειδικά πακέτα προσφορών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τα γούστα του κάθε επισκέπτη και ετοιμάζει μαγευτικά και αξέχαστα ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία της σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Οι εορτασμοί και τα πλούσια προγράμματα εκδηλώσεων που ετοίμασε η ομάδα της Louis Hotels θα πραγματοποιηθούν στο Hilton Park Nicosia, στο The Royal Apollonia  Λεμεσό και στο Louis Phaethon Beach στην Πάφο.

To Louis Phaethon Beach στην Πάφο, θα προσφέρει ειδικά πακέτα διαμονής τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για την Πρωτοχρονιά στις καλύτερες τιμές. Από τις 20 Δεκεμβρίου, η ομάδα του ξενοδοχείου ετοίμασε μια σειρά από ψυχαγωγικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους που κορυφώνονται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Το ειδικό πακέτο διαμονής για την παραμονή Χριστουγέννων στοιχίζει €89 το άτομο, την ημέρα για all in clusive με εορταστικό δείπνο. Για την Πρωτοχρονιά, οι τιμές ξεκινούν από €104 το άτομο την ημέρα για all in clusive με εορταστικό δείπνο Η ελάχιστη διαμονή είναι δύο βράδια. Για κρατήσεις επισκεφθείτε το Louishotels.com ή τηλεφωνήστε στο 26 964 600.

Γιορτάστε τα Χριστούγεννα και το νέο έτος με στυλ, άνεση και πολυτέλεια στα ξενοδοχεία της LouisHotels και ζήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όμορφες στιγμές, απολαμβάνοντας καλό φαγητό και χαλαρώνοντας μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας για να ζήσετε όλα όσα προσφέρει η μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Louis Hotels.