Γιώργος Θεοφάνους: «Γράφουμε δίσκο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελεάνα Βραχάλη»


Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά του.

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρίσκεται ξανά στο στούντιο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής (20/12) στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται!», όπου μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά του.

Ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιος τραγουδιστής που παραμένει απωθημένο του, ο Γιώργος Θεοφάνους απάντησε ότι υπάρχουν πολλά ονόματα της «προηγούμενης γενιάς που τραγουδάνε ακόμα εξαιρετικά» με τα οποία θα ήθελε να συνεργαστεί δισκογραφικά.

«Στη δική μου τη γενιά, τους καλούς, νομίζω σε όλους τους καλούς έχω γράψει. Η καινούργια γενιά επίσης βγάζει καινούργιους ανθρώπους», συνέχισε και αποκάλυψε αμέσως μετά: «Με τη Ναταλία κάναμε τον Αργυρό όταν ξεκίνησε με το “Ποτέ Ξανά” και τώρα πάλι κάνουμε με τον Κωνσταντίνο δίσκο».

Όταν η παρουσιάστρια και επιτυχημένη στιχουργός Ναταλία Γερμανού ρώτησε αν μπορεί να συμμετάσχει στο εγχείρημα, ο Γιώργος Θεοφάνους ανέφερε ότι «ο Κωνσταντίνος είναι παραγωγός σε αυτόν το δίσκο και φώναξε την Ελεάνα Βραχάλη».

«Αν θέλει να βάλει και τις δυο σας, δεν έχω κανένα θέμα», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2012 στο άλμπουμ «Παιδί Γενναίο», το οποίο περιείχε επιτυχίες όπως το «Ποτέ Ξανά» και το ομότιτλο τραγούδι.

Από την άλλη πλευρά, αυτή θα είναι η πρώτη δισκογραφική συνάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ελεάνα Βραχάλη, μια από τους καλύτερους στιχουργούς της γενιάς της.

Στο μεταξύ ο δημοφιλής καλλιτέχνης κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες το νέο τραγούδι «Θα ‘Μαι Εδώ», το οποίο μόλις έκανε είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Πηγή : hit-channel.com