Γιώργος Θεοφάνους: “Μου έφεραν μία κασέτα του κι αυτό που άκουσα δεν μ’ άρεσε καθόλου”| Σε ποιον αναφέρεται;

Οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους που θα συζητηθούν!

Καλεσμένος στην εκπομπή “Late Night” του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους. Σε μια από καρδιάς συνέντευξη, ο δημιουργός σχολίασε τα παιδικά του χρόνια, τις επαγγελματικές του συνεργασίες αλλά και το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ και το X Factor.

Όσον αφορά την οικογένειά του, ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε στοιχεία που δεν γνωρίζαμε γι’ αυτήν όπως το ότι ο πατέρας του εγκατέλειψε την οικογένειά τους ύστερα από τον θάνατο της μητέρας του.

Όταν η συζήτηση έφτασε στο Σάκη Ρουβά και την έναρξη της συνεργασίας τους πριν χρόνια, ο συνθέτης παραδέχθηκε ότι έπεσε πολύ έξω όσον αφορά την περίπτωσή του, “Μου έφεραν μια κασέτα του Σάκη, την άκουσα και είπα “αυτό που ακούω δεν μ’ αρέσει καθόλου, δεν θα κάνει τίποτα””.

Τέλος, όσον αφορά τη μη συμμετοχή του στο περσινό X Factor οι δηλώσεις ήταν αποκαλυπτικές κι άκρως ειλικρινείς. “Δεν ξέρω τι έγινε. Κάτι έγινε περίεργο εκεί. Το έμαθα από ένα τρέϊλερ και εγώ μετά. Δεν είχα ψιλοσυμφωνήσει απλά, είχα υπογράψει. Αλλά είπα να μην κινηθώ ποτέ νομικά. Περασμένα ξεχασμένα!”.

[ot-video][/ot-video]