Γιώργος Σαμπάνης: Το συγκλονιστικό video clip του «Πίσω» θα σας συγκινήσει

Ο Γιώργος Σαμπάνης οπτικοποιεί το «Πίσω» με ένα συγκλονιστικό video clip που δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας συγκινήσει.

Στη νέα επιτυχία του δίνει εικόνα ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιός της γενιάς του γοήτευσε το κοινό για άλλη μία φορά με «Λόγια Που Καίνε» και έκαναν πράξη τη νέα δισκογραφική δουλειά του, το Δεκέμβριο του 2016.

Συναρπαστικά «Λόγια Που Καίνε» που επένδυσε με ακαταμάχητη μουσική ο καταπληκτικός Γιώργος Σαμπάνης και περιέβαλε με συγκλονιστικούς στίχους η ανεπανάληπτη Ελεάνα Βραχάλη. Το τελικό άκουσμα ολοκληρώνεται με τις εξαιρετικά επιμελημένες ενορχηστρώσεις του Soumka.

Το «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά» ήταν μία επιτυχία που αγαπήθηκε στιγμιαία και σταμάτησε την καρδιά και την αναπνοή μέχρι το επόμενο τραγούδι.

Ακολούθησε το «Μην Ανησυχείς», μία σπάνια σχισμή πίστης στον αληθινό έρωτα, έκανε θραύση και κατέκτησε την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το «Μόνο Εσύ» αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στον έρωτα και κρεμάστηκε από την «κλωστή» της αγάπης, αλλά και από την κορυφαία δυάδα του ελληνικού Airplay Chart. Τη σκυτάλη πήρε το «Μπορείς Και Χειρότερα», μία δημιουργία που μάχεται με τις ανοιχτές πληγές ενός ραγισμένου έρωτα με ισοπεδωτικό πέρασμα, που συνεχίζει να κατασπαράζει ό,τι απέμεινε.

Ιδανικά, ο ηλεκτρισμένος κύκλος συναισθημάτων συνεχίζεται με το «Πίσω», δημιουργώντας μαζί με τα προηγούμενα τραγούδια την αφήγηση μίας ενιαίας ερωτικής ιστορίας, την οποία παρακολουθούμε να εξελίσσεται με κομμένη την ανάσα.

Το «Πίσω» είναι ένα τραγούδι για την «επόμενη ημέρα», όταν έχουν μείνει μόνο συντρίμμια αλλά η ψυχή δεν υποχωρεί σε αυτόν τον αδιάκοπο «πόλεμο» για την αγάπη που δεν έχει νικητές. Ένα τραγούδι για τον έρωτα που αναζητά απεγνωσμένα τη λύτρωση, παρά τα τραύματα και τα αδιέξοδα.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει συνηθίσει σε συνταρακτικά video clip με πολυεπίπεδα σενάρια και κινηματογραφική αισθητική, τα οποία πάντα περιμένουμε να απολαύσουμε. Με ένα από αυτά οπτικοποιείται και το «Πίσω».

Σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, το εξαιρετικό video clip αφηγείται την ιστορία μίας ηλικιωμένης γυναίκας με νόσο Αλτσχάιμερ που χάνεται στο κέντρο της Αθήνας, όσο ο άνδρας την αναζητά απεγνωσμένα μαζί με τη μικρή εγγονής. O Γιώργος Σαμπάνης εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός για να δοθεί αίσιο τέλος στο δράμα.

«Ό,τι δεν μπορεί να θυμηθεί ποτέ το μυαλό, δεν το ξεχνά ποτέ η καρδιά», αναγράφεται στον επίλογο του βίντεο, τονίζοντας τη υπέρτατη δύναμη της αγάπης.

[ot-video][/ot-video]

Ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, η νευροεκφυλιστική νόσος του Αλτσχάiμερ που οδηγεί τους ανθρώπους όχι απλά να χάνουν τη μνήμη τους, αλλά να παλεύουν και για τον εαυτό τους, επηρεάζοντας βάρβαρα τον οικογενειακό κύκλο του ασθενή, αντιμετωπίζεται με τρυφερότητα και σπάνια ανθρωπιά στο video clip.

Το «Πίσω» και ο δίσκος των επιτυχιών «Λόγια Που Καίνε» κυκλοφορούν σε δισκοπωλεία και ψηφιακά καταστήματα από την Cobalt Music.

Πηγή: Hit-Channel.gr