Γιώργος Παπαδόπουλος: «Γνώρισα τη γυναίκα μου ενώ τραγουδούσα. Μόλις την είδα είπα στην ορχήστρα να σταματήσει»


Ο κεραυνοβόλος έρωτας και η επική αντίδραση της πεθεράς του μόλις τον γνώρισε.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz φιλοξένησε στο The 2night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Γαλάτεια Βασιλειάδη που ξετύλιξαν το τρυφερό νήμα της γνωριμίας τους, που οδήγησε σε μία βαθιά αγάπη και μία όμορφη οικογένεια με τη γέννηση του μονάκριβου γιου τους, του Άγγελου.

«Σπούδαζα μαθηματικός στη Θεσσαλονίκη και και πήγα να τον δω τρεις φορές και την τέταρτη γνωριστήκαμε», είπε η Γαλάτεια.

«Όταν την είδα για πρώτη φορά στο μαγαζί που τραγουδούσα είπα στην ορχήστρα να σταματήσει. Μετά από καιρό ξαναβρεθήκαμε τυχαία σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Μιλήσαμε στα ελλαδίτικα και μετά το γυρίσαμε στα κυπριακά. Από εκείνη τη στιγμή της είπα “εμείς είμαστε μαζί αλλά δεν το ξέρεις”».

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε και την επική αντίδραση της πεθεράς του, την πρώτη φορά που πήγε στο σπίτι για να γνωρίσει την οικογένειά της καλής του.

«Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την πεθερά μου με έπιασε από τον γιακά και μου είπε “άκου να σου πω δεν θα πληγώσεις εσύ την κόρη μου».

 

Θα ήθελαν πολύ στο μέλλον να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με ένα ακόμη παιδί αλλά προς το παρόν χαίρονται τον γιο τους ζώντας στο φουλ κάθε βήμα στο πλάι του ενώ μεγαλώνει.

 

Πηγή : znews.gr