Γιώργος Παπαδόπουλος: Πήρε άλλον έναν χρυσό δίσκο – Η φωτογραφία και το μήνυμά του

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει άλλον έναν λόγο για να αισθάνεται περήφανος για την δουλειά του, αφού ο δίσκος «Μελίνα» έγινε χρυσός και ο δημιουργός τον παρέλαβε από τα χέρια του Διευθυντή της Heaven Music, Σπύρου Σταμούλη.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με ένα μήνυμα του στο facebook, εξέφρασε την συγκίνησή του, ενώ δημοσίευσε και την στιγμή της απονομής:

«Ένας δίσκος που έγινε με πολλή δουλειά και αγάπη. Τέσσερα χρόνια ετοιμάζαμε το cd αυτό με την Μελίνα και τους συνεργάτες μας. Είναι η πρώτη φορά που έγραψα μουσική για ολόκληρο δίσκο και είμαι περήφανος για την συνεργασία με την Μελίνα Ασλανίδου. Και, η χαρά μου είναι διπλή που τα τραγούδια μας αγαπήθηκαν από τον κόσμο και συντροφεύουν πολλούς από εσάς σε ιδιαίτερες στιγμές. “Δεν έχω διεύθυνση”, “Τετάρτη βράδυ”, “Αχ κινδυνεύω”, “Δε σε φοβάμαι”, “Καλοκαίρι αγκαλιά μου”. Η μουσική είναι μία. Φτάνει να αγγίζει την ψυχή μας. Σήμερα, ο γενικός διευθυντής της Heaven και φίλος μου Σπύρος Σταμούλης, μου παρέδωσε τον χρυσό δίσκο. Ευχαριστώ για όλα, για την αγάπη και την στήριξη! ‪#‎papadopoulos‬ ‪#‎aslanidou‬ ‪#‎heaven‬ ‪#‎music‬ ‪#‎aslanators‬ ‪#‎papadopoulators‬»

papadopoulos_gold