Γιώργος Μαυρίδης: Η Νικολέττα Ράλλη και το ενδεχόμενο της οικογένειας

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη είναι έξι μήνες μαζί και η σχέση τους  πάει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί και πλέον μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους.  Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη Νικολέττα Ράλλη και τη σχέση τους.

«Είμαστε πέντε-έξι μήνες μαζί με τη Νικολέττα. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ έξυπνη. Πρέπει να τον έχεις πολύ ψηλά τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Θα είναι πάντα ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου. Θα προσπαθήσω όσο είμαι μαζί της να είμαι καλά. Με τρομάζει λίγο όλο αυτό που γίνεται και νιώθω ότι με αγχώνουν να κάνω παιδιά και γάμο.

Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος για τον άνθρωπο που θα την κάνω. Δεν θα την κάνω για να χωρίσω. Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μεταξύ άλλων, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη Νικολέττα Ράλλη και τη σχέση τους.

«Είμαστε πέντε-έξι μήνες μαζί με τη Νικολέττα. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ έξυπνη. Πρέπει να τον έχεις πολύ ψηλά τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Θα είναι πάντα ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου. Θα προσπαθήσω όσο είμαι μαζί της να είμαι καλά.

Με τρομάζει λίγο όλο αυτό που γίνεται και νιώθω ότι με αγχώνουν να κάνω παιδιά και γάμο. Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος για τον άνθρωπο που θα την κάνω. Δεν θα την κάνω για να χωρίσω. Δεν ξέρεις στους πέντε- έξι μήνες σχέσης ότι θες να κάνεις οικογένεια. Είναι νωρίς ακόμα…», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή : protothema.gr