Γιώργος Λιβάνης: Η αντίδραση του νυν της Μαριαλένας για την είσοδο του πρώην της στο Survivor

Εδώ και λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται και ο πρώην της Σάκης Κατσούλης. Κατά την άφιξή του στο Survivor, η Μαριαλένα δεν έκρυψε την έκπληξή της, αλλά και την ενόχλησή της που τον είδε ξαφνικά μπροστά της.

Στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε ένα πλάνο που ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η κουβέντα γύρω από τους δύο παίκτες, αφού ο Σάκης έκανε μασάζ στην Μαριαλένα. Μάλιστα στην κουβέντα στο Πρω1νό αναφέρθηκε και ένα άλλο πρόσωπο, ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης με τον οποίο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες.

«Δεν νομίζω ότι ο Λιβάνης ασχολείται με όλα αυτά. Δεν είναι σε θέση να έχει επικοινωνία με την κοπέλα εκεί. Τα παρακολουθεί. Ξέρω ότι είναι όλοι γνωστοί μεταξύ τους. Γνωρίζει και τον Σάκη. Θεωρώ ότι ακόμα δεν αντιδρά και ασχολείται με τη δουλειά του», ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Ο Αλέξης Μίχας υποστήριξε ότι έχουν συναντηθεί ο Σάκης Κατσούλης με τον Γιώργο Λιβάνη μόνο μια φορά σε κοινωνική εκδήλωση. «Ο Σάκης μπήκε να την διεκδικήσει ξανά τη Μαριαλένα, γιατί ζήλεψε όταν έμαθε μέσα από την εκπομπή μας τον δεσμό» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Επιπλέον αναφορικά με τον Γιώργο Λιβάνη, ο Αλέξης Μίχας είπε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει από το περιβάλλον του τραγουδιστή. «Τα παρακολουθεί όλα, έχει γνώση για όλα. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κοπέλα του και θεωρεί ότι αν και είναι μικρό χρονικό διάστημα μαζί, η σχέση τους έχει στέρεες βάσεις».

Πηγή:faysbook.gr