Γιώργος Λεβέντης | Δείτε εδώ όλα όσα είπε για τους νέους κανονισμούς του φετινού Χ Factor!

O μοναδικός Γιώργος Λεβέντης ο άνθρωπος που κατάφερε να αφήσει το δικό του στίγμα στην ελληνική δισκογραφία , έχοντας βρεθεί χρόνια στην διεύθυνση της Heaven music με τεράστιες επιτυχίες στο όνομα του, βρέθηκε ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο πλατώ του “Τhe2Night Show” και μίλησε για όλα.

Μέσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε, ήταν και η φετινή επάνοδος του Χ Factor μέσα απο το πρόγραμμα του Σκάι , το οποίο επανήλθε ανανεωμένο με διαφορετική ομάδα στην θέση της κριτικής επιτροπής και έτοιμο να μας συναρπάσει για τα καλά.

Αρχικά δήλωσε πολύ χαρούμενος για το νέο αυτό εγχείρημα στην Ελλάδα, λέγοντας πως για πρώτη φορά θα δούμε να γίνονται auditions με κοινό το οποίο παρακολουθεί ταυτόχρονα και ότι απο ότι βλέπει κάθε επεισόδιο γίνονται τα πράγματα ακόμα καλύτερα.

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι θα τον δούμε και εκείνον σε κάποιες στιγμές του show μαζί με τους κριτές σε βοηθητικό ρόλο και ότι μετά απο τις auditions που παρακολουθούμε, θα δούμε την φάση του bootcamp στο οποίο θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα απο το παρελθόν καθώς η μορφή του show έχει αλλάξει ριζικά εδώ και 4 χρόνια με νέες προσθήκες.

Τέλος τόνισε πως όταν συμπληρωθούν οι ομάδες και απο τους τέσσερις κριτές, θα πρέπει εάν θέλουνε να διαλέξουν έναν άλλο παίκτη, να απομακρύνουν το δικό τους άτομο απο την ομάδα, με το παιχνίδι να γίνεται ακόμα πιο σκληρό. Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

Πηγή: tralala.gr