Γιώργος Καράβας: Η απάντησή του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το σχόλιο περί σεβασμού

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε χθες μετά τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Γιώργο Καράβα μετά  την ποινή του στους παίκτες του GNTM. Η παρουσιάστρια του Pop Up, έχοντας μάλιστα και την εμπειρία των δυο σεζόν του ριάλιτι, πήρε θέση και μίλησε περί σεβασμού. Με τη σειρά του ο Γιώργος Καράβας έδωσε την απάντησή του στην Ηλιάνα μέσα από δηλώσεις του στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Όλα ξεκίνησαν με την παρεξήγηση των παιδιών του GNTM με τον Γιώργο Καράβα και την ποινή που τους επέβαλε. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαθαίνοντας το περιστατικό είπε: «Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και λες θα αποφασίσω εγώ αντικειμενικά… Που το δέχομαι ότι αποφάσισε αντικειμενικά. Και είναι το ταίρι σου δίπλα σου με τα τάμπλετ, είσαστε φίλοι και μετά την άλλη μέρα του λες “εγώ είμαι coach και δεν πρέπει να μιλάτε έτσι”.

Δε μπορείς να απαιτείς από τους άλλους όταν τους έχεις αφήσει να μπουν στον χώρο σου και μιλάτε λες και είσαστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά τον σεβασμό τους και να μη μιλάνε. Τον σεβασμό τον κερδίζεις».

Μιλώντας με τη σειρά του στην κάμερα του «Ευτυχείτε» ο Γιώργος Καράβας είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που είχα να κάνω ήταν να αναδείξω τον εαυτό μου και να βγάλω τις γνώσεις και την εμπειρία μου πάνω στο αντικείμενο που λέγεται μόδα. Έχω κάνει Tom Ford, Armani, πελάτες οι οποίοι είναι μεγαθήρια στο χώρο. Και έχω υλικό που αποδεικνύεται εμπράκτως το τι έχω κάνει».

Ενώ, στην ερώτηση αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει πράγματι όλες τις δουλειές που έχει πει στο εξωτερικό, εκείνος ανέφερε: «Δεν γνωρίζω. Το κορίτσι για να λέει ότι έχει κάνει κάποιες δουλειές, σίγουρα έχει κάνει πράγματα».

 

Πηγή : znews.gr