Γιώργος Γιαννιάς: «Ο κόσμος είναι σε άσχημη ψυχολογία»

Ο Γιώργος Γιαννιάς παρατηρεί ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο, αλλά ακόμα βγαίνουν και διασκεδάζουν και αυτό είναι κάτι που του αρέσει.

Επαγγελματικά τι κάνεις;

«Έχω βγάλει ένα τραγούδι τώρα που λέγεται «Λογικά»· και πηγαίνει παρά πολύ καλά, ο κόσμος το αγαπάει πολύ και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Κάνω διάφορες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Το χειμώνα ετοιμάζω κάτι όμορφο και δυνατό σε νυχτερινό μαγαζί με μια πολύ καλή συνεργασία»

 Παρά την οικονομική κρίση που περνάμε, τα νυχτερινά μαγαζιά καταφέρνουν και γεμίζουν

«Ο κόσμος είναι σε πολύ άσχημη, ψυχολογία και’ όλο το κλίμα που επικρατεί δεν είναι όπως ήταν παλιά. Αυτό είναι λογικό, γιατί έχουν πιέσει τους  Έλληνες όλοι αυτοί εκεί πάνω.  Αλλά ο Έλληνας έχει ένα μαγικό και είμαι μαζί του  δεν θα κάτσει να σκάσει! Μπορεί να μην ξοδέψει όσα ξόδευε παλαιότερα, άλλα θα βγει να διασκεδάσει. Μακάρι να το κρατήσει αυτό, γιατί, κάπως έτσι η ψυχολογία μας δεν θα πέσει στο πάτωμα και δεν θα χαλάσει όλος ο λαός μας, αυτό μας σώζει. Μακάρι να έρθουν καλύτερες μέρες, γιατί ένας τέτοιος λαός δεν το αξίζει αυτό. Όπως όλοι  έτσι κι εγώ έχω περιορίσει τα πάντα, γιατί τα χρήματα πλέον, δεν έρχονται τόσο εύκολα όπως παλαιότερα. Οτιδήποτε είναι άσκοπο το περιορίζω» είπε στο Λοιπόν.

Πηγή: gossip-tv.gr