ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ « Το αγόρι που επιμένει»…

Για «Ένα κορίτσι που επιμένει»… μας μιλά ένα αγόρι που επιμένει. Ένα νεαρό ταλαντούχο αγόρι που μας λέει για δικό του κόσμο και το κατά πόσο χωράνεσε αυτόν μια παιδική εκπομπή, ένας δικός του θίασος, μια σκηνοθεσία θεατρικής παραγωγής, ένα δικό του θεατρικό έργο και πολλά άλλα. Ο Γιώργος Ευαγόρου μας “συστήνει» τόσο την νέα παράσταση του ΘΟΚ στην οποία συμμετέχει, όσο και την σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου, «Εσύ στον κόσμο σου», στην οποία επίσης συμμετέχει.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑ

Τους τελευταίους μήνες ένα «κορίτσι που επιμένει» μπήκε στη ζωή σου, θες να  μας μιλήσεις για αυτό ;

«Το κορίτσι που επιμένει», το οποίο μπήκε στη ζωή μου από τα τέλη του Αυγούστου, είναι νέα παραγωγή του ΘΟΚ που θα ανέβει στις 20 Οκτωβρίου στην κεντρική σκηνή, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη. Το έργο γράφτηκε από τον Τηλέμαχο Τσαρδάκα και η μουσική είναι του Διονύση Μπάστα.

Είναι μια παράσταση βασισμένη στον μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης. Εσένα, αλήθεια, σου άρεσε η μυθολογία ;

Ναι, λατρεύω την μυθολογία, γιατί η μυθολογία μας δίνει μία βάση και πάνω σε αυτή μπορούμε να δημιουργήσουμε πάρα πολλά πράγματα .

Είναι πιο εύκολο να είσαι σε μια παράσταση στην οποία συμμετέχουν φίλοι σου ;

Όχι. Για μένα είναι το ίδιο, γιατί ο στόχος είναι ένας‧η παράσταση! Το αν θα γίνουμε φίλοι, ή αν είμαστε φίλοι, στο σανίδι δεν πρέπει να παίζει κανένα ρόλο.

Μουσική και χορός «εμπλουτίζουν» στην παράσταση ;

Ναι, η παράσταση έχει αρκετό τραγούδι και χώρο και αυτό συνεπάγεται ένα πολύ ωραίο και χαρούμενο θέαμα.

Εσύ είσαι ένα αγόρι που «επιμένει» και αν ναι, σε ποια θέματα  ;

Επιμένω αρκετά και στη δουλειά μου αλλά και στη ζωή μου. Αν φανταστώ κάτι, μπορώ να επιμένω για ώρες και για μέρες μέχρι να φτάσω στο αποτέλεσμα που θέλω.  Αν κάτι το θες πάρα πολύ θα επιμείνεις.

Γενικά είσαι «Εσύ στον κόσμο σου» ;

Ναι, μιας και συμμετέχω στην κομεντί του ΑΝΤ1 Κύπρου , «Εσύ στον κόσμο σου». Πρόκειται για μία σειρά που αγαπήθηκε από τον κόσμο και συνεχίζει για δεύτερη χρονιά Δευτέρα με Πέμπτη στις 22:15.

Στην σειρά επιμένεις πολύ για να κερδίσεις ένα κορίτσι . Ο Γιώργος επιμένει για ό,τι του αρέσει και ό,τι αγαπάει ;

Αν το δούμε από την πλευρά του Τάσου, του ρόλου που από υποδύομαι στην σειρά,  Ο Τάσος επιμένει, αλλά δεν υπομένει και αυτό είναι πρόβλημα. Γίνεται φορτικός, χωρίς όμως να το καταλαβαίνει .

Πόσο εύκολο είναι να τα συνδυάζεις θέατρο, τηλεόραση κλπ ;

Δεν είναι θέμα δυσκολίας. Θα γίνω γραφικός αλλά σ’ αυτό το ερώτημα εγώ πάντα λέω…  «Το ένα  χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο».

Θα ήθελες να κάνεις δικό σου θέατρο ή να σκηνοθετήσεις κάτι ;

Δεν ξέρω πως θα τα φέρει η ζωή στο μέλλον…Μακάρι να τύχουν και τα δύο! Έχουν πάντως και τα δυο τεράστια ευθύνη, για να αποπερατωθούν.

Σκέφτηκες ποτέ να κάνεις το δικό σου θίασο ;

Αυτό κι αν είναι δύσκολο! Για να κάνεις ένα θίασο, αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να πάρεις κάποιες ευθύνες.  Ξέρω αρκετούς ανθρώπους που είναι ικανοί να το κάνουν αυτό και εγώ προσωπικά θα πήγαινα στο θίασο τους. Για μένα, όμως, είναι δύσκολο αυτό το εγχείρημα .

Θα σου άρεσε αλήθεια να κάνεις μια παιδική εκπομπή ;

Είναι κάτι που επίσης θεωρώ πολύ δύσκολο. Θέλει μια άλλου είδους ενέργεια….προσέγγιση. Δεν είναι τόσο εύκολο να τραβήξεις την προσοχή ενός παιδιού. Αλλά νομίζω ότι θα μου άρεσε, αν ήταν κάτι πολύ προσεγμένο.

Θα έκανες stand up comedy ;

Δε με βοηθά το χιούμορ που έχω, το φιζίκ και η σωματική μου διάπλαση. Αν έκανα stand up comedy, θα κατέληγε είτε να παίζω ξύλο με κάποιον, είτε να φύγω εγώ με ασθενοφόρο από το ξύλο που θα έτρωγα!

Τι είναι αυτό που σε «μαγεύει» στον κόσμο της υποκριτικής ;

Η μαγεία, όλο το ταξίδι, το γέμισμα της ψυχής και φυσικά οι άνθρωποι.

Είσαι από αυτούς μετράνε πόσες  μέρες έχουν απομείνει μέχρι τα Χριστούγεννα;

Όταν ήμουν πιο μικρός το έκανα.Τώρα θα περάσουν και τα Χριστούγεννα και δε θα πάρουμε χαμπάρι.