Γιώργος Δασκουλίδης: Τι συμβουλεύει τους νέους καλλιτέχνες;


Ο αγαπημένος σε όλους τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης, με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν που κοσμούν ακόμα και σήμερα τα ραδιόφωνα όλης της χώρας, επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι που ήδη κέρδισε το ενδιαφέρον σημαντικών ραδιοφωνικών σταθμών σε Ελλάδα και Κύπρο δίνοντας με τις Ά μεταδόσεις ακόμα και την 1η θέση στην κατηγορία Indies Trends του Media Inspector με πάνω από 1200 plays σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!!!

Το νέο τραγούδι τιτλοφορείται ‘’Στο Μηδέν’’ σε στίχους και μουσική του ταλαντούχου Κωνσταντίνου Μάνη ενώ την ενορχήστρωση, τον προγραμματισμό και το mix mastering έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Φατούρος και το Studio Nemesys.

Με τους καλύτερους οιωνούς έχει ξεκινήσει η συνεργασία του δημοφιλή τραγουδιστή με την νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο την Real Music η οποία αποτελεί και επίσημα την δισκογραφική του στέγη εδώ και λίγους μήνες!

Ένα υπέροχο και δυναμικό τραγούδι που αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να δώσει στον Γιώργο Δασκουλίδη μια ακόμη επιτυχία στην ήδη πλούσια και γεμάτη καριέρα του!

Ο ίδιος σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη προέτρεψε τους νέους καλλιτέχνες να εμπιστεύονται τις μικρότερες δισκογραφικές εταιρίες τονίζοντας οτι – από την εμπειρία του – κάνουν τη δουλειά τους με μεγαλύτερη αγάπη και ενδιαφέρονται για τους καλλιτέχνες περισσότερο από οτι οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες.

Πηγή : tralala.gr