Γιώργος Αρσενάκος: Οι τηλεοπτικές προτάσεις που το έκαναν και το «ναι» στο «House Of Fame» Τι αναφέρει για την πρώτη του τηλεοπτική παρουσία;


Τις τηλεοπτικές προτάσεις που του έχουν κάνει αποκαλύπτει ο Γιώργος Αρσενάκος και εξηγεί παράλληλα τον λόγο που αποδέχθηκε να γίνει κριτής στο «House Of Fame», αλλά και τον σκοπό της πρώτης τηλεοπτικής του παρουσίας στο talent show του Σκάι.

«Η πρώτη ήταν για το X-Factor το 2018, πάλι με μια all star ομάδα από καλλιτέχνες της Panik – η Δέσποινα Βανδή παρουσιάστρια, ο Χρήστος Μάστορας και η Μελίνα Ασλανίδου στην επιτροπή. Όμως, δεν ένιωθα έτοιμος να αντιμετωπίσω τη συστολή μου απέναντι στον δημόσιο λόγο. Το 2020 είχα κάνει κουβέντα και με τον φίλο μου τον Νίκο Κοκλώνη για την επιτροπή του Just the 2 of Us, αλλά στα διαγωνιζόμενα ζευγάρια συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες μου και θεώρησα πως θα ήταν λάθος να μπω σε ρόλο κριτή τους. Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΣΚΑΪ τον Νοέμβριο, ήμουν πιο έτοιμος – έπαιξε ρόλο και η συνθήκη της καραντίνας και ένιωσα ότι μέσα από ένα μουσικό τηλεοπτικό πρότζεκτ αντιστεκόμαστε σε αυτή την αδράνεια που δημιουργεί το lockdown», λέει, στο περιοδικό «Ok!» όπου παραχωρεί την πρώτη του συνέντευξη.

Παράλληλα, ο CEO της Panik Records παραδέχεται πως το ότι στο «House Of Fame» βρίσκονται καλλιτέχνες της εταιρείας αποτέλεσε κίνητρο στο να αποδεχθεί την πρόταση. «Δεν βγήκα στην τηλεόραση για να γίνω διάσημος, αλλά για να προβάλω μια εταιρεία και μια φιλοσοφία, αυτή της Panik», τονίζει, ενώ εξομολογείται πως στην πρόβα τζενεράλε έπαθε «σεντόνι» και ήταν καταστροφή.  «Την ημέρα που πηγαίναμε για το πρώτο live είχα στην αρχή αυτό το συναίσθημα του μικρού παιδιού που δεν θέλει να πάει στο σχολείο. Όταν, όμως, φτάσαμε εκεί και άνοιξε η κάμερα, έγινε κάτι μαγικό και όλα πήγαν μια χαρά. Έπεσα στα βαθιά γιατί είναι live αλλά ένιωσα μια ωραία οικειότητα και νομίζω πως… τον σκότωσα τον «δράκο» μου και είμαι πολύ χαρούμενος και πιο δυνατός. Πιστεύω ότι μέσα από αυτή τη μουσική ακαδημία θα αναδειχτούν νέοι καλλιτέχνες», προσθέτει.

Όσο για το αν είδε την πρεμιέρα και τα σχόλια στο Twitter;
«Δεν με είδα. Για να είμαι ειλικρινής, είδα πολύ λίγα αποσπάσματα στο Ίντερνετ. Επίσης, ομολογώ πως δεν διαβάζω καθόλου Twitter. Δεν θέλω να επηρεάζομαι», αναφέρει, ενώ επίσης  παραδέχεται πως η Καίτη Γαρμπή είναι το μέλος της κριτικής επιτροπής με το οποίο ταιριάζει περισσότερο, καθώς έχουν ίδιους κώδικες επικοινωνίας και αντίστοιχο χιούμορ, αν και κάποια από αυτά που λένε μεταξύ τους δεν μπορούν να ειπωθούν on camera.