Γιάννης Πλούταρχος: Μία μοναδική συναυλία στο γήπεδο της Παναχαϊκής


Πέμπτη 29 Ιουλίου στις 21:30 «Μαζί Ξανά»
Μαζί του ο Γιώργος Κακοσαίος 

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής της γενιάς του και σταθερά αγαπημένος του κοινού, έρχεται για μία μοναδική συναυλία στο γήπεδο της Παναχαϊκής, στην Πάτρα, την Πέμπτη 29 Ιουλίου, στις 21:30!

Έχοντας στο ενεργητικό του πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες, σημαντικές συνεργασίες και sold out εμφανίσεις, ο Γιάννης Πλούταρχος έχει εμπλουτίσει την ελληνική μουσική με την ξεχωριστή φωνή του και την αυθεντική παρουσία του.

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα χαρίσει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές με τη μοναδική υπογραφή του. Με επιτυχίες από την πλούσια καριέρα του, τα πρόσφατα hit singles «Περνάς Καλά» και «Μόνος Μου» από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους που κυκλοφορούν από την Panik Platinum και τις σπουδαίες ερμηνείες του, ο Γιάννης Πλούταρχος θα κάνει αυτή την καλοκαιρινή βραδιά αλλιώτικη από τις άλλες!

Μαζί του ο Γιώργος Κακοσαίος, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και κάθε τραγούδι του έχει γίνει επιτυχία.

Προπώληση εισιτηρίων:

online:https://www.ticketservices.gr/event/giannis-ploutarxos-mazi-xana-katrakeio-theatro
τηλεφωνικά: 2107234567
καταστήματα Public

© 2021 Panik Platinum