ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: Λαμπερή Παρουσίαση Του Νέου Δίσκου «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ»


Σε μία λαμπερή βραδιά, γεμάτη μουσική, δυνατές εμηνείες και έντονα συναισθήματα, ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσίασε το νέο του δίσκο, «Τραγούδια Ακατάλληλα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο καταξιωμένος και δημοφιλής καλλιτέχνης βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, στο «Public» στο Σύνταγμα, όπου υπέγραψε CDs και φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του που είχαν κατακλύσει το χώρο.

Στη συνέχεια, ερμήνευσε live κάποια από τα 20 νέα τραγούδια, με το κοινό να τον χειροκροτεί θερμά, ενώ παρόντες, εκτός από τη δισκογραφική του εταιρεία, ήταν οι συντελεστές του δίσκου και η οικογένειά του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, επισημοποιήθηκε και η συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με την Panik Platinum, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του μαζί με τον CEO της Panik Entartainment Group, Γιώργο Αρσενάκο.

Στο «Τραγούδια Ακατάλληλα», ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμηνεύει με την οικεία και ζεστή φωνή του 20 νέα τραγούδια που υπογράφουν επιτυχημένοι συνθέτες και στιχουργοί. Ο δίσκος κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία, στα περίπτερα με το «TV24» και στα ψηφιακά καταστήματα.