Γιάννης Πλούταρχος: Ακούστε τα τραγούδια του νέου άλμπουμ πριν κυκλοφορήσει

Τα τραγούδια από τον καινούριο δίσκο που κυκλοφορεί ο Γιάννης Πλούταρχος έρχονται στην επιφάνεια.

Ο Γιάννης Πλούταρχος επιφυλάσσει μία ευχάριστη έκπληξη για όλους τους θαυμαστές του που ανυπομονούν να απολαύσουν τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Το καινούριο άλμπουμ του αγαπημένου τραγουδιστή έχει τον τίτλο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα από τη Heaven Music. Ο δίσκος περιέχει είκοσι υπέροχα τραγούδια που έχουν επιλεγεί προσεχτικά από τον Γιάννη Πλούταρχο, έναν καλλιτέχνη που έχει συνηθίσει το κοινό σε καλοδουλεμένα σύνολα.

Το πολυσυλλεκτικό CD του «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» υλοποιείται με τις υπογραφές μίας πλειάδας καταξιωμένων δημιουργών που καταθέτουν τις εμπνεύσεις τους.

Έκπληξη είναι η συμμετοχή του πολυτάλαντου Πέτρου Ιακωβίδη που αφήνει «Αποτυπώματα» στο άλμπουμ με δύο προσωπικές δημιουργίες του, ενώ σε ένα τραγούδι τη μουσική γράφει ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, σε στίχους του διακεκριμένου Σαράντη Αλιβιζάτου. Δύο τραγούδια συνθέτει ο Γιάννης Πλούταρχος αυτοπροσώπως.

Τη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου έχει προλογίσει η μεγάλη επιτυχία «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» που μετρά σχεδόν έξι εκατομμύρια προβολές στο YouTube (5,8 εκ.) και έχει αναρριχηθεί έως την κορυφαία τριάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στο ελληνικό ρεπερτόριο. Τη σκυτάλη παραλαμβάνει η επόμενη επιτυχία με την ονομασία «Άλλον Άνθρωπο».

Ακούστε το CD πριν την κυκλοφορία του

Εάν θέλετε να ακούσετε τα ολοκαίνουρια τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου πριν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε σε επαφή με τη λίστα που βρίσκεται παρακάτω.

Τέσσερα ακυκλοφόρητα τραγούδια από το «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» θα έρχονται στη δημοσιότητα από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και κάθε ημέρα στο Spotify έως ότου συμπληρωθεί το παζλ.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αρχίζει να ξετυλίγει το νήμα με δύο ήδη γνωστά τραγούδια, η ομότιτλη επιτυχία του δίσκου και το ντουέτο με την Diana στο «Κοίταξέ Με»:

[ot-video][/ot-video]