Γιάννης Πάριος – Παρουσίασε τον νέο του δίσκο «Έλα μου, χαμογέλα μου» (Photos)


Κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, ο Γιάννης Πάριος παρουσίασε το νέο του δίσκο «Έλα μου, χαμογέλα μου», που αποτελείται από 12 ολοκαίνουργια τραγούδια.

Ο ίδιος δήλωσε «ήταν ανάγκη της ψυχής μου, τίποτα άλλο. Με ενδιαφέρει να τον αγκαλιάσουν και να τον αγαπήσουν» και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά και τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο Γιάννης Πάριος με τον καινούργιο του δίσκο μας ταξιδεύει … όχι μόνο στην Πάρο, όπως λέει το πρώτο single του δίσκου «Εσύ αλλού κι εγώ στην Πάρο» αλλά και στην αγάπη, τον έρωτα, τη χαρά, τη λύπη, την αγωνία, την προσμονή. 12 τραγούδια γεμάτα φως, εικόνες, χαμόγελα, συναισθήματα, δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Τραγούδια που εκφράζουν τον καθένα μας και «ανακαλούν» μνήμες.

Τα τραγούδια του δίσκου «Έλα μου, χαμογέλα μου» υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά ο Γιάννης Πάριος, εκτός από ένα, το «Απόψε σε θυμήθηκα» , τη σύνθεση του οποίου έχει κάνει μαζί με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο. Στο δίσκο υπάρχει και ένα υπέροχο ντουέτο με την Μελίνα Ασλανίδου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και μία μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πάριου, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας.

Με την παρουσία τους τον τίμησαν φίλοι και συνεργάτες του, δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Ηλίας Μαροσούλης και άλλοι.

1 2 3 4