Γιάννης Μυλωνάς – Θα παραμιλάς από την Free Records


Ο Γιάννης Μυλωνάς γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το τραγούδι με ακούσματα κυρίως από Γιάννη Πάριο, Στέλιο Καζαντζίδη, Στράτο Διονυσίου και Μιχάλη Αγγελόπουλο.

Λόγω της εντατικής μου απασχόλησης με τον στίβο σαν μέλος της Εθνικής ομάδας με διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Σφυροβολία – Βαλκανιονίκης) η ενασχόληση με το τραγούδι ήταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο .

Η υπέρμετρη όμως αγάπη του για το τραγούδι τον ώθησε στην απόφαση να καλλιεργήσει το ταλέντο του ώστε να μπορεί να σταθεί και επαγγελματικά στο χώρο αυτό . Μαθήτευσε δίπλα στην καθηγήτρια φωνητικής Μαίρη Κωνσταντάρα στο Ωδείο Αττικής και στην Σοφία Βόσσου, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις, εφόδια και εμπειρίες .

Σε αυτή τη μουσική μου περιπλάνηση, έχει δουλέψει σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά και μουσικές σκηνές. Συνεργάστηκε με καταξιωμένους επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές .

Αξιομνημόνευτος σταθμός στην καριέρα του η συμμετοχή του σε παράστραση στο Ηρώδειο “Ο Προμηθέας στην Αθήνα” (15/07/2010) .

Τα τελευταία χρονια κάνει live εμφανίσεις με αγάπη και σεβασμό στο καλο λαικό τραγούδι.

Κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2017, κυκλοφόρησε το πρώτο του digital single με τον τίτλο “Θα παραμιλάς” με την Free Records – την δισκογραφική η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες – και με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου.

[ot-video][/ot-video]