Γιάννης Χριστοδούλου: Ο Κύπριος επιχειρηματίας με τη «χρυσή καρδιά» στο Ετήσιο Συνέδριο Κυπρίων της Διασποράς.


Τη συμβολή των 800,000 Κυπρίων της Διασποράς και τον σημαντικό τους ρόλο στην προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό, ανέδειξε ο επιχειρηματίας, Γιάννης Χριστοδούλου, μιλώντας στο Ετήσιο Συνέδριο Κυπρίων της Διασποράς.

Ο παγκοσμίου εμβέλειας Κύπριος επιχειρηματίας, μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία, εστιάζοντας στις 3 σημαντικές συνιστώσες που λειτούργησαν καθοριστικά στη δική του επιτυχημένη διεθνή διαδρομή. «Σκληρή δουλειά, προσοχή στη λεπτομέρεια και εστίαση στον στόχο» είναι τα συστατικά της επιτυχίας του, όπως  ο ίδιος ανέφερε, τονίζοντας πως διαχρονικά βασίζεται στην αρχή «να μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρα σου».

Χαρακτηριστικά της άσβεστης αγάπη της διασποράς και ειδικά του κ. Χριστοδούλου για τη χώρα μας και ειδικά για την επανένωσή της, ήταν τα λόγια του: «Μπορείτε να οραματιστείτε μια Κύπρο ελεύθερη χωρίς παράνομη κατοχή; Μπορείτε να οραματιστείτε μια δημοκρατία σε μια ανεξάρτητη Κύπρο; Εγώ μπορώ. Και αυτό είναι το όραμά μου.» 

Ο Κύπριος επιχειρηματίας, που  πρωταγωνιστεί στα επιχειρηματικά δρώμενα της Ευρώπης, έχει μια αξιοσημείωτη δράση κοινωνικής συνεισφοράς, με εστίαση στα παιδιά, μέσω του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation, το οποίο ίδρυσε και στηρίζει με χαρακτηριστική προσήλωση.  Στην ομιλία του στο Συνέδριο, που πραγματοποιείται από χθες στη Λεμεσό και θα διαρκέσει μέχρι και τις 9 Μαρτίου, ανέδειξε την αξία στήριξης των παιδιών, καθώς το μέλλον του τόπου, όπως υπογράμμισε, εξαρτάται από αυτά.