Γιάννης Αρβανιτίδης & Χρήστος Πάζης: Γοητεύουν… «Χαλαρά» με τη συνεργασία τους! Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του music video


Ο Γιάννης Αρβανιτίδης συναντά τον Χρήστο Πάζη και… «Χαλαρά» μας χαρίζουν μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού!

Στο «Χαλαρά», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ο Γιάννης Αρβανιτίδης, ένας από τους πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, ενώνει δυνάμεις με τον πρώτο ερμηνευτή του τραγουδιού, τον Χρήστο Πάζη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το «Χαλαρά» έγινε ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του κοινού και των ραδιοφώνων, ενώ ξεχωρίζει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και το music video «σκαρφάλωσε» αμέσως στα top trends του YouTube.

Στο video, που γυρίστηκε σε locations της Αθήνας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, οι δύο καλλιτέχνες περνούν ανέμελες στιγμές και μας λένε πως… «η ζωή είναι ωραία… χαλαρά!».

Το «Χαλαρά», σε μουσική Βασίλη Κελαϊδή και στίχους Νίκου Βαξαβανέλη, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2003 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ παραμένει διαχρονικά αγαπημένο. Τη νέα, σύγχρονη, μουσική παραγωγή του τραγουδιού έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.