Γιάννα Βασιλείου live @ Sierra Αγαπημένα τραγούδια σε μοναδικές ζωντανές ηχογραφήσεις!


Η Γιάννα Βασιλείου πρωταγωνιστεί σε μία μουσική πρόταση – έκπληξη!
Θέλοντας να μας κάνει να βιώσουμε ξανά τις συναυλιακές συνθήκες, οι οποίες άλλαξαν λόγω της πανδημίας, παρουσιάζει το project «Live @ Sierra», μια σειρά ζωντανών ηχογραφήσεων αγαπημένων τραγουδιών, τα οποία ερμηνεύει με την ιδιαίτερη χροιά της.

Η αρχή έγινε με μία μοναδική εκτέλεση και ερμηνεία του «Εγώ Σ’ Αγάπησα Εδώ» (Κώστας Λειβαδάς), ένα τραγούδι με ειδική αφιέρωση από την Γιάννα Βασιλείου και ακολούθησαν δύο medleys αγαπημένων της τραγουδιών. Το πρώτο περιλαμβάνει τα «Οδός Ονείρων» (Μάνος Χατζιδάκις), «Η Ταμπακιέρα» (Γιώργος Γιαννακόπουλος, Μίμης Τραϊφόρος/ Ιωσήφ Ριτσιάρδης), «Όλα Όσα Αγαπώ» (Γιάννα Βασιλείου) και «Ο Κόσμος Που Αλλάζει» (Αλκίνοος Ιωαννίδης) και το δεύτερο τα «Ederlezi» (Παραδοσιακό/ Goran Bregovic), «Γκιουλμπαχάρ» (Βασίλης Τσιτσάνης), «Ένα Τραγούδι Απ’ Τ’ Αλγέρι» (Απόστολος Καλδάρας), «Έλα Μάτια Μου» (Γιάννα Βασιλείου, Κωστής Πυρένης) και «Τα Χάρτινα» (Τάκης Σούκας/ Νίκος Μωραΐτης).

Οι ηχογραφήσεις και μαγνητοσκοπήσεις έγιναν στα θρυλικά Sierra studios, με την χαρισματική και ταλαντούχα ερμηνεύτρια να έχει στο πλευρό της τον Θωμά Κωνσταντίνου, Δημήτρη Μπαρμπαγάλα και μία ομάδα σπουδαίων μουσικών.

Παράλληλα, η Γιάννα Βασιλείου, που προ μηνών «μάγεψε» το κοινό με το single
«Έλα Μάτια Μου»
, το οποίο κατέκτησε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια YouTube views, προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, από την Panik Oxygen, το φθινόπωρο.

2020 PANIK OXYGEN