«Γιαγιά… σ’ ευχαριστώ», νέα εκστρατεία από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τη Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ


Την έναρξη της νέας τους κοινής εκστρατείας ανακοίνωσαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, την Πέμπτη 28/03. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γιαγιάς και στο πλαίσιο της εκστρατείας «Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ», οι δύο εταιρείες συνεργάζονται εκ νέου προκειμένου να ενισχύσουν τον οίκο ευγηρίας «Όαση Ηλικιωμένων Άγιος Γεώργιος Λάρνακας».

Με στόχο να στηρίξουν την τρίτη ηλικία και θέλοντας να προβάλουν τη σημασία του ρόλου της γιαγιάς στη ζωή μας, στην παρουσίαση της εκστρατείας, οι εκπρόσωποι των εταιρειών κάλεσαν το καταναλωτικό κοινό να αγκαλιάσει αυτήν την πρωτοβουλία και να συμβάλει στην ευημερία ηλικιωμένων γυναικών του τόπου μας.

Από τις 28/03 έως και την 01/05, αγοράζοντας προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και Η ΓΙΑΓΙΑ από όλα τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ο καθένας μας μπορεί να συνεισφέρει στο σημαντικό έργο του οίκου ευγηρίας «Όαση Ηλικιωμένων Άγιος Γεώργιος Λάρνακας». Πιο συγκεκριμένα, για κάθε κιλό παραδοσιακού αιγοπρόβειου χαλλουμιού Η ΓΙΑΓΙΑ ή παραδοσιακής αναρής ξηρής διατίθενται €0,50 και για κάθε συσκευασία τρίμματος κυπριακών τυριών, φρέσκιας αναρής ή πρόβειου γιαουρτιού Η ΓΙΑΓΙΑ διατίθενται €0,10, για τις ανάγκες του οίκου.

Αναφερόμενη στις γυναίκες της τρίτης ηλικίας, η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ελίνα Θεοδότου τόνισε ότι η αφοσίωση των γιαγιάδων εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα και όταν τα χρόνια περάσουν και οι δυνάμεις τους εξασθενούν. «Εκεί είναι που οφείλουμε να ανταποδώσουμε ένα μέρος της απέραντης αγάπης που έχουμε λάβει από αυτές και να τις φροντίσουμε με τη σειρά μας με όποιον τρόπο μπορούμε», πρόσθεσε.

Εκ μέρους της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, ο κ. Μιχάλης Πέτρου κάλεσε τον κόσμο να συμβάλει ενεργά στην κοινωνική ευημερία που αξίζει να έχουν οι γιαγιάδες του τόπου μας, προβάλλοντας και μεταδίδοντας τα μηνύματα της νέας εκστρατείας «Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ».

Η κ. Ρούλα Χατζηιωάννου, υποδιευθύντρια του οίκου ευγηρίας «Όαση Ηλικιωμένων Άγιος Γεώργιος Λάρνακας» υπογράμμισε ότι πρωτοβουλίες σαν κι αυτήν συμβάλλουν στη προσπάθεια του ιδρύματος για συνεχή αναβάθμιση, με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων που φιλοξενεί.