Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ!

Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ ενισχύει την κοινωνική ευημερία των γιαγιάδων της Κύπρου σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Για ακόμη μια χρονιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γιαγιάς, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, γνωστή για τα προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η ΓΙΑΓΙΑ», συνεργάζεται με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, προκειμένου να στηρίξουν την τρίτη ηλικία.

Μέσα από την εκστρατεία «Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ», η εταιρεία καλεί το κοινό να συμβάλει έμπρακτα στην ευημερία των γιαγιάδων της Κύπρου, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ενισχύοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί η Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Θεράπων».

Συγκεκριμένα, από τις 26/03 μέχρι και τις 22/04, για κάθε αγορά τρίμματος και γιαουρτιού ΑΛΑΜΠΡΑ «Η ΓΙΑΓΙΑ», από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα προσφέρονται στη Στέγη Ηλικιωμένων €0.10/ανά τμχ., ενώ με αγορές όλων των ειδών Χαλλουμιού «Η ΓΙΑΓΙΑ», θα προσφέρονται €0.50/ανά κιλό.

Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, καλούμαστε όλοι να προστατέψουμε τα αγαπημένα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειάς μας, προσφέροντας τους αγάπη εξ αποστάσεως και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην κοινωνική τους ευημερία μέσω της εκστρατείας «Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ».

Σε αυτά τα πλαίσια, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γιαγιάς που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Μαρτίου, η εταιρεία Α/ΦΟΙ Πέτρου δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook, βίντεο-αφιέρωμα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης για την πολύτιμη προσφορά των Κύπριων γιαγιάδων στο κοινωνικό σύνολο, με το ακόλουθο μήνυμα:

Γιαγιά μου κάνε υπομονή.

Σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί.

Θα σε αγκαλιάσω…

Θα μου μαγειρέψεις…

Θα αναπολήσουμε και θα γελάσουμε.

Μέχρι τότε θα τα λέμε από μακριά

Αλλά το σ’αγαπώ μου,

θα είναι πάντα εκεί κοντά.