«Για Όλα Ικανοί»: Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά στην «Τζαμάικα»

Μία απροσδόκητη συνάθροιση, ένα μοναδικό τραγούδι. Ο Χρήστος Μάστορας συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ο Χρήστος Μάστορας αφήνει για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις τους στο αγαπημένο συγκρότημα ΜΕΛΙSSES για να συμμετάσχει στο soundtrack της νέας κινηματογραφικής ταινίας «Τζαμάικα».

Ο Θέμης Καραμουρατίδης με τον Οδυσσέα Ιωάννου συναντούν μουσικά για πρώτη φορά τον Χρήστο Μάστορα στο τραγούδι «Για Όλα Ικανοί» (Τζαμάικα). Μία απρόσμενη μουσική συνάντηση για χάρη της νέας ταινίας «Τζαμάικα» που κυκλοφορεί στις 21 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment.

Το «Για Όλα Ικανοί» (Τζαμάικα) ακούγεται στους τίτλους τέλους του έργου που σκηνοθετεί ο Ανδρέας Μορφονιός, με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Φάνη Μουρατίδη, Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Ένα τραγούδι του Θέμη Καραμουρατίδη που κοιτά αισιόδοξα το μέλλον μέσα από τους στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου και ερμηνεύει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Χρήστος Μάστορας. Μετά το δυνατό ζεϊμπέκικο «Ανοιχτοί Λογαριασμοί» σε μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές του φιλμ, ο Θέμης και ο Οδυσσέας δημιούργησαν με τον Χρήστο το «Για Όλα Ικανοί» (Τζαμάικα), το οποίο αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Το soundtrack της ταινίας φέρει την υπογραφή του Θέμη Καραμουρατίδη, γνωστού κινηματογραφικά από την έργο «Ουζερί Τσιτσάνης», ενώ ο Οδυσσέας Ιωάννου συναντά για πέμπτη φορά το κινηματογραφικό κοινό υπογράφοντας στίχους για τραγούδι ταινίας.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

[ot-video][/ot-video]

Λίγα λόγια για την ταινία «Τζαμάικα»

Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία.

Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα -το άκουσμα που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.

Έρχεται από τις 21 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους με τη διανομή της Feelgood Entertainment.