«Γεια και χαρά σου Βασίλη Τσιτσάνη…» – Γνωστοί ερμηνευτές τραγούδησαν στην συναυλιακή παραγωγή του ΡΙΚ (Photos)


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση / συναυλιακή παραγωγή με τίτλο «Γεια και χαρά σου Βασίλη Τσιτσάνη…» που διοργάνωσαν το Ραδιοφωνικό ΄Ιδρυμα Κύπρου και ο Φορέας Πολιτισμού ΡΙΚ, την Πέμπτη 24 Μαρτίου στο Στούντιο 3 του ΡΙΚ.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ κ. Θανάσης Τσώκος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους καθώς επίσης και όλους όσοι συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Στη συνέχεια ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις μέσα στα πλαίσια της δράσης του Φορέα Πολιτισμού ΡΙΚ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν: Αννίτα Κωνσταντίνου, Φίλιππος Κτενάς, Χαρά Λιάπη, η Λαϊκή Τετρακτύς με τους Παναγιώτη Ξανθόπουλο, Ηλία Ιορδάνου και ΄Αννη Παντελή. Πλαισίωνε χορευτικά η ομάδα χορού «ΡΥΜΒΟΣ» σε χορογραφίες Δημήτρη Κωνσταντίνου.

tsitsanis_rik2

Αφήγηση – θεατρική περιγραφή: Φίλιππος Σοφιανός
Οργάνωση – Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Χρήστος Φιλίππου
Επιμέλεια παραγωγής – Σκηνοθεσία: Μόνικα Φανουρίου

Η εκδήλωση που μεταδιδόταν απευθείας από το Γ΄ Πρόγραμμα του ΡΙΚ οπτικογραφήθηκε και θα μεταδοθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στις 9.30 το βράδυ από το ΡΙΚΕΝΑ, στο πλαίσιο της ψυχαγωγικής τηλεοπτικής εκπομπής «Σάββατο κι΄ απόβραδο».

tsitsanis_rik3