«Για κακή μου τύχη» – Νέο single και lyric video από την Δέσποινα Βανδή!


Έπειτα λοιπόν απο τον μεγάλο χαμό που προκλήθηκε, με την κυκλοφορία του νέου single της Δέσποινας Βανδή “Για κακή μου τύχη“, έφτασε η ώρα να κυκλοφορήσει και η επίσημη εκδοχή του νέου τραγουδιού μέσα απο την Heaven Music.

H Δέσποινα Βανδή έπειτα απο το ανεβαστικό “Μια ανάσα μακρυά σου” και το ατμοσφαιρικό “Το μαξιλάρι” το οποίο χαρακτηρίστηκε απο αρκετό κόσμο ένα ιδιαίτερο και πολύ καλό ερμηνευτικό τραγούδι στην πορεία της καριέρας της, επιστρέφει δυνατά με το νέο της single “Για κακή μου τύχη“.

Μια εντυπωσιακή ρούμπα η οποία απο τα πρώτα λεπτά σε προκαλεί να χορέψεις δυνατά και να βρεθείς μια ανάσα πριν τις φετινές καλοκαιρινές σου στιγμές αφού ο συνδυασμός του ξεσηκωτικού ρυθμού με τον νησιώτικο αέρα που φέρει η μελωδία του τραγουδιού, σίγουρα θα το κάνουν να εκτοξευτεί πολύ ψηλά τους επόμενους μήνες, με την τραγουδίστρια να τα δίνει όλα για όλα.

Η ίδια αυτό τον καιρό βρίσκεται στην καλύτερη της φάση καθώς σε λίγο καιρό θα την δούμε στα ηνία της παρουσίασης του φετινού MadWalk, ρόλο τον οποίο πρώτη φορά αναλαμβάνει και το αποτέλεσμα αναμένεται να μας εκπλήξει θετικά.

Tην μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει για πρώτη φορά ο Τάκης Μπουγάς ενώ τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.