Για 4η συνεχή χρονιά, η TBWA\Worldwide στην πρώτη θέση για τις καινοτόμες ιδέες της από το περιοδικό “Fast Company”!


Για 4η συνεχή χρονιά, η TBWA\Worldwide στην πρώτη θέση για τις καινοτόμες ιδέες της από το περιοδικό “Fast Company“!

Η TBWA\Worldwide ανακηρύχθηκε και φέτος πρώτη στον τομέα της διαφήμισης, στην ετήσια λίστα του περιοδικού “Fast Company” με τις πιο καινοτόμες εταιρείες του κόσμου για το 2022. «Αποτελεί μία εξαιρετικά τιμητική διάκριση που μας απονέμεται για τέταρτη συνεχή χρονιά από το “Fast Company“», δήλωσε ο Troy Ruhanen, CEO της TBWA\Worldwide.

Το κορυφαίο επιχειρηματικό περιοδικό “Fast Company” εστιάζει στις καινοτόμες ιδέες και στρατηγικές που αναβαθμίζουν τους χώρους της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και του δημιουργικού σχεδιασμού. Γι’ αυτό κάθε χρόνο βραβεύει τις εταιρείες που εμπνέουν με τη δημιουργικότητά τους και τον σύγχρονο τρόπο αντίληψής τους.

Η λίστα “Most Innovative Companies” είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες εκδόσεις της χρονιάς, αφού περιλαμβάνει πληροφορίες που αφορούν το μέλλον της καινοτομίας στους πιο βασικούς πυλώνες της οικονομίας.

Η TBWA\Worldwide, που διακρίθηκε και ως “Global Agency of the Year 2021” από το “Adweek”, είναι μια εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, που συμβαδίζει συνεχώς με την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του Disruption®, υλοποιώντας ανατρεπτικές ιδέες, με στόχο την ανάπτυξη των brands του πελατολογίου της.

Στην Κύπρο, η TBWA\Entelia κλείνει φέτος 27 χρόνια ανατρεπτικής δημιουργικότητας και «διασάλευσης» στον χώρο της επικοινωνίας. Έτοιμη να αποδεχθεί κάθε πρόκληση, η εταιρεία αξιοποιεί την πολύχρονη πείρα της και τη γνώση στρατηγικής και επικοινωνιακής μεθοδολογίας, σε συνεργασία πάντοτε με τα εξειδικευμένα τμήματά της που προσφέρουν υπηρεσίες Brand Leadership, Media Buying & Planning, Digital & Social Media, Creative Copywriting, Public Relations και Post & Animation Production.