Γεωργία Κόμπου – 3ον Πανελλήνιο Βραβείο Σύνθεσης 2016 για το «Το δικό σου γιατρικόν»


H Fm Records σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Θεσσαλονίκης και Ρόδου διοργάνωσε τον διαγωνισμό “Η παραδοσιακή μουσική σήμερα σε νέες συνθέσεις”.

Οι τρείς πρώτοι νικητές μετά από πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα είναι:

  1.  Sergei Shaboutin – JASON IN ARGO
  2.  Μίμης Νικολόπουλος – ΤΟ ΒΑΛΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
  3.  Γεωργία Κόμπου – ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΙΚΟΝ (ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ)

Βραβεία για τους 3 πρώτους νικητές
α) Ψηφιακή κυκλοφορία και διανομή ολοκληρωμένου του έργου τους με την υποστήριξη των ραδιοφωνικών σταθμών.
β) Προώθηση της ψηφιακής κυκλοφορίας καθώς και του καλλιτέχνη από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς παρουσιάσεις, συνεντεύξεις κ.λ.π.. την προώθηση του βιογραφικού, φωτογραφιών και links μεταξύ των οποίων βρίσκονται ραδιοφωνικοί παραγωγοί, δημοσιογράφοι, έντυπα, κανάλια και μάνατζερ.
γ) Μετά το τέλος του Διαγωνισμού θα διοργανωθεί live, όπου οι τελικοί 20 νικητές θα μπορούν να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή της Γεωργίας Κόμπου με το ορχηστρικό κομμάτι «Το δικό σου γιατρικόν» έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Κυπριακού Τραγουδιού που διοργάνωσε το Ρ.Ι.Κ. το 2015 σε στίχους Τάσου Τσαπαρέλλα και ερμηνείας Γεωργίας Χρίστου και είχε αποκλειστεί από τον τελικό διαγωνισμό.

kombou_vraveio

To 2013 η Γεωργία Κόμπου είχε πάρει το 3ο Πανελλήνιο Βραβείο Σύνθεσης Στερεάς Ελλάδας με το Τραγούδι «Ήλιος που ‘σβησε ένα δείλι» σε στίχους Άθου Χατζηματθαίου και το 2014 το 1ο βραβείο σύνθεσης στο ελαφρολαϊκό τραγούδι στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Σικελιανά».