Γεύση από Μπρόντγουεϊ και όπερα στις οθόνες του K Cineplex


Με το καλοκαίρι να κοντοζυγώνει, το K Cineplex σας βάζει σε διάθεση με μια ζεστή μουσική και θεατρική αύρα, προβάλλοντας δύο μοναδικές παραστάσεις λίγο πριν το τέλος της Άνοιξης. Το πολιτιστικό ταξίδι ξεκινάει στις 21 Μαΐου με τη συναυλία ‘The Three Stars in Munich’, μια μουσική γιορτή με τους διασημότερους καλλιτέχνες της όπερας, και συνεχίζει με το ‘Broadway’s Romeo and Juliet’ στις 28 Μαΐου, με τον Orlando Bloom στην πρώτη του εμφάνιση σε θέατρο του Broadway.

Το ‘The Three Stars in Munich’ συγκεντρώνει για πρώτη φορά στα χρονικά μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της κλασσικής μουσικής, για μια ανεπανάληπτη υπαίθρια συναυλία. Η σοπράνο Anna Netrebko ενώνει τη φωνή της με τον τενόρο Jonas Kaufmann και τον βαρύτονο Thomas Hampson στην πολιτιστική καρδιά του Μονάχου, τη διάσημη πλατεία Königsplatz, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη με άριες, ντουέτα και σκηνές από όπερες του Verdi, Puccini, Bizet και άλλων. Η σπάνια αυτή συνάντηση, συνοδεύεται από τη φιλαρμονική ορχήστρα Janáček, της Τσεχίας, με μαέστρο τον Claudio Vandelli, και special guests τη mezzo-soprano Elena Zhidkova και τον μπάσο Ildar Abdrazakov, μετατρέποντας έτσι την πλατεία σε όπερα κάτω από τα αστέρια.

three stars in munich750

Το ‘Romeo and Juliet’ του πολυαγαπημένου έργου του William Shakespeare αναβιώνει και πάλι στη σκηνή του Broadway μετά από 36 χρόνια, με πρωταγωνιστή τον Βρετανό ηθοποιό Orlando Bloom ως Romeo και την δύο φορές υποψήφια για Tony Award®, Condola Rashad ως Juliet. Μαγνητοσκοπημένο στο θέατρο Richard Rogers το 2013, το ‘Broadway’s Romeo and Juliet’ με τη σκηνοθετική υπογραφή του David Leveaux αποτελεί μια φρέσκια και σύγχρονη απόδοση της πιο διάσημης ιστορίας αγάπης. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι ο Orlando Bloom φτάνει στη σκηνή πάνω σε vintage μοτοσικλέτα, ενώ οι οικογένειες των Μοντέγων και των Καπουλέτων ενσαρκώνονται από λευκούς και μαύρους ηθοποιούς, αντίστοιχα.

Broadway's Romeo and Juliet (1)

Οι προβολές των δύο παραστάσεων εντάσσονται στο πλαίσιο των Cine Events του K Cineplex, που περιλαμβάνουν θεαματικές χορευτικές παραστάσεις, όπερα, και συναυλίες. Η επόμενη προγραμματισμένη προβολή είναι η όπερα ‘The Magic Flute’ του Mozart, ενός από τους πιο σημαντικούς συνθέτες όλων των εποχών, στις 4 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και επερχόμενες προβολές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του K Cineplex ή τηλεφωνήστε στο 24819022.