Γαλάτεια : Γ’ ΚΥΚΛΟΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:15

Επεισόδιο 176 – Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Η Μαριγούλλα αρνείται να μιλήσει στη Μυρσίνη, μετά την τυχαία τους συνάντηση στο αρχοντικό. Η Πολύμνια όμως της ζητά να υποχωρήσει και να ακούσει αυτά που θέλει να της πει η μητέρα της. Ο Φοίβος αποκαλύπτει στη Φανούλλα τις υποψίες του για το τι μπορεί να έγινε με το χρυσάφι του Καράγιωρκη και την εμπλοκή του Αντζουλή. Ο Αντζουλής βεβαιώνει τον Ηλία πως κανένας απ’ αυτούς που έχουν εμπλακεί στη ληστεία δεν έμεινε ζωντανός. Αγνοεί όμως ότι ο Στράτος ζει και κρύβεται στα Πιτύθκια. Ο Στράτος, εκφράζει τις υποψίες του στην Πολύμνια για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τη ληστεία. Ο Άγγελος αποκαλύπτει στη Μαριγούλα πως η Φαίδρα έχει σχέση με τη Χαννού άρα και με την υπόθεση δηλητηρίασης του Καράγιωρκη. Της λέει πως είναι αποφασισμένος να μιλήσει στη μητέρα του και να ζητήσει εξηγήσεις. Όταν όμως φτάνει στο νοσοκομείο μαθαίνει ότι η Ισμήνη πέθανε. Η Χριστίνα συναντά τη Φαίδρα και προσφέροντας της ανταλλάγματα της ζητά να εγκαταλείψει τον Καράγιωρκη. Ενώ ο Φιλής είναι στεναχωρημένος μετά τη διάλυση του αρραβώνα του με την Φωστήρα, η Αννέττα του προτείνει να την διεκδικήσει με κάθε μέσο.

 

Επεισόδιο 177 – Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Η Φαίδρα αποκαλύπτει στον Καράγιωρκη τον εκβιασμό της Χριστίνας. Εκπλήσσεται όμως όταν ο Καράγιωρκης της ζητά να τον εγκαταλείψει. Στη συνέχεια ο Καράγιωρκης επισκέπτεται τη Χριστίνα στο Λήδρα Πάλας όπου διαμένει και της ζητά εξηγήσεις. Εκείνη του δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να καταστρέψει τόσο εκείνον όσο και όλη του την οικογένεια. Ο Άγγελος είναι απαρηγόρητος από την είδηση του θανάτου της Ισμήνης και ζητά παρηγοριά στη Μαριγούλλα. Ο Αντζουλής, έχοντας τον Πολυδεύκη στο χέρι, του ζητά να φροντίσει έτσι ώστε οι υποψίες της αστυνομίας να στραφούν στον Καράγιωρκη. Στο μεταξύ ο Στράτος λέει στην Πολύμνια πως όποιος της φέρει νέα που τον αφορούν θα είναι σίγουρα μπλεγμένος στην υπόθεση της ληστείας εις βάρος του Καράγιωρκη καθώς κανείς από τους γνωστούς τους δεν ήξερε τη συμμετοχή του στην αποστολή μεταφοράς του χρυσού. Μια εξέλιξη που άφορα την ληστεία θα οδηγήσει τον Φοίβο να υποψιαστεί την εμπλοκή του Πολυδεύκη. Ταυτόχρονα συναντά έναν παλιό του γνώριμο ο οποίος τον ενημερώνει πως μαζί με τον Μιχαλάκη εξαφανίστηκε και ο Στράτος. Έτσι, ο Φοίβος επισκέπτεται τον Πολυδεύκη ζητώντας απαντήσεις.

 

Επεισόδιο 178 – Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ο Καράγιωρκης πιέζει τη Φαίδρα να δεχτεί την πρόταση της Χριστίνας και να φύγει από κοντά του όσο είναι νωρίς. Όμως η Φαίδρα του δηλώνει ότι θα παραμείνει κοντά του επειδή τον αγαπά. Η Γαλάτεια προσπαθεί να πείσει τον Πετρή να αλλάξει γνώμη και να μην πιέσει την Ειρήνη να κάνει έκτρωση. Στη συνέχεια, ο Πετρής, δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Μπαρίς, ο οποίος του αποκαλύπτει πως γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της Ειρήνης και του λέει πως είναι προετοιμασμένος να βαφτιστεί Χριστιανός προκειμένου να μπορέσει να την παντρευτεί. Επαληθεύοντας τα λόγια του Στράτου πως όποιος τον αναζητήσει ίσως να είναι μπλεγμένος στη ληστεία, ο Πολυδεύκης φτάνει στο χωριό λέγοντας στην Πολύμνια πως φοβάται πως ο Στράτος σκοτώθηκε. Ο Καράγιωρκης ενώ προσπαθεί να χειριστεί την κατάσταση μετά την κλοπή του χρυσού του, έρχεται αντιμέτωπος με ακόμα μια δυσάρεστη εξέλιξη. Στη συνέχεια αποκαλύπτει στον Ανδρέα όλα όσα έγιναν και του ζητά να επικοινωνήσει με τον George για να τον βοηθήσει οικονομικά. Η Μαριγούλλα αποκαλύπτει στην Ειρήνη ότι εκείνη και ο Άγγελος τα έχουν φτιάξει. Ο Φοίβος λέει στη Φανούλλα πως αν στη ληστεία είναι μπλεγμένος ο Αντζουλής, τότε θα χρειαστεί τη βοήθεια της για να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προς όφελος τους.

 

Επεισόδιο 179 – Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ο Πετρής λέει στη Γαλάτεια πως αρνήθηκε την πρόταση του Μπαρίς και πως την επόμενη κιόλας μέρα θα πάρει την κόρη του σε γιατρό στη Λευκωσία για να ρίξει το μωρό. Ταυτόχρονα ο Μπαρίς προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να φύγουν μαζί από την Κύπρο. Ο Ηλίας, σίγουρος πως το σχέδιο κατά του Καράγιωρκη προχωρά κανονικά, στρέφει τώρα την προσοχή του κατά του Φοίβου. Ο Αντζουλής συναντά τον Φοίβο και του κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο Άγγελος αντιδρά όταν μαθαίνει πως η Φαίδρα και η Αντιγόνη κήδεψαν την Ισμήνη χωρίς να τον ενημερώσουν. Η αντίδραση του όμως προκαλεί υποψίες στις δύο αδελφές. Αργότερα ο Άγγελος συμβουλεύει τη Μαριγούλλα να μην κάνει το λάθος που έκανε εκείνος και να συγχωρέσει τη μητέρα της πριν να είναι αργά. Ο Ανδρέας έχει δυσάρεστα νέα για τον Καράγιωρκη, καθώς ο George δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον βοηθήσει. Ο Φιλής, απελπισμένος, ανακοινώνει στην Αννέττα και τη Σαβούλλα την απόφαση του να φύγει από τα Πιτύθκια. Η τύχη όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνον, καθώς κερδίζει τον πρώτο λαχνό στο κρατικό λαχείο.

 

Επεισόδιο 180 – Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Η Μαριγούλλα αποφασίζει να ακολουθήσει την συμβουλή του Άγγελου και συναντά τη μητέρα της. Ο Φοίβος αντιδρά στην πρόταση που του έκανε ο Αντζουλής. Εκπλήσσεται όμως όταν ο Αντζουλής του λέει πως αν δεν δεχτεί θα υποστεί τις συνέπειες. Όταν αργότερα τον επισκέπτεται η Λυδία, ο Φοίβος προβληματίζεται ακόμα περισσότερο για το αν θα πρέπει να απαντήσει θετικά στον Αντζουλή. Ο Ηλίας ζητά από τις κόρες του να παραμείνουν δυνατές παρά τα κτυπήματα που δέχεται η οικογένεια τους και πως το τέλος αυτών που τους έβλαψαν πλησιάζει. Η Φαίδρα λέει στον Ηλία για την περίεργη συμπεριφορά του Άγγελου και τις υποψίες που έχει για το ποιος είναι. Ο Στράτος φανερώνεται στον Πολυδεύκη και μαζί με την Πολύμνια τον πιέζουν να τους πει τι ρόλο παίζει στην υπόθεση. Ο Καράγιωρκης αποκαλύπτει στον Ανδρέα ότι υποψιάζεται πως πίσω από την ληστεία κρύβεται ο Αντζουλής. Στη συνέχεια, ο Ανδρέας εκπλήσσει τον πατέρα του όταν τον ρωτά αν γνωρίζει τα ονόματα, Χαννού, Αρκύρα, Σιαρπέλια και Λετίτσια. Ο Σημαδεμένος επιβεβαιώνει τον Φοίβο ότι ο Μιχαλάκης έχει σκοτωθεί κατά τη ληστεία, αλλά ταυτόχρονα του λέει ότι ο Στράτος δεν βρέθηκε ανάμεσα στα πτώματα. Ο Φοίβος του δίνει εντολή να ψάξει να τον βρει. Η Σαββούλλα δηλώνει στην Αννέττα πως θέλει να παντρευτεί εκείνη τον Φιλή τώρα που έγινε πλούσιος. Η Φωστήρα ακούει τη συζήτηση και απογοητεύεται όταν νομίζει πως ο Φιλής μεγαλοπιάστηκε.