Φουρέιρα: «Δεν απόλαυσα τη διαδικασία της Eurovision, ήμουν ένας στρατιώτης»


Σε αποκαλύψεις για την περίοδο που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision το 2018 προχώρησε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία θυμίζουμε ότι τότε, με την εκρηκτική εμφάνισή της είχε φέρει το νησί μας στην δεύτερη θέση.

Ωστόσο, όπως είπε μεταξύ άλλων στην εκπμπή «After Dark» και τον Θέμη Γεωργαντα, δεν απόλαυσε όσο θα ήθελε τη διαδικασία του μουσικού θεσμού.

«Ήμουν ένας στρατιώτης, δεν άκουγα τίποτα»

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είπε: «Την επιτυχία της Eurovision την απόλαυσα μετά το τέλος. Δεν απόλαυσα τη διαδικασία γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη. Ήμουν ένας στρατιώτης που έτρωγε μια φορά τη μέρα, ξυπνούσε 7 το πρωί, έκανε τέσσερις πρόβες την ημέρα. Έπρεπε να κοιμηθώ στη 1 τη νύχτα και το ξενοδοχείο δεν είχε φαγητό, οπότε έτρωγα ξανά την επόμενη μέρα. Το άγχος και η θέλησή μου να πετύχω και να είμαι όπως ακριβώς ήθελα, δεν με άφησε να απολαύσω τη διαδικασία. Όταν έφτασε η στιγμή του τελικού, έπαθα ένα μίνι σοκ. Εκεί συνειδητοποίησα τι έγινε».

Η τραγουδίστρια συμπλήρωσε το εξής: «Την επόμενη μέρα που ξύπνησα, μετά τον τελικό, συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό έχει τελειώσει και δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Φόρεσα φόρμες, δεν βάφτηκα καν και έφτασα στην Ελλάδα. Μετά τη Eurovision ωρίμασα και είπα ότι δεν θα επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου να μην απολαύσει τη στιγμή».

Πηγή : philenews.com